خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
ن دیگه من کارم از زار زارتموم شد ۵سال براش زجه زدم ندیدم منم از داغ دلم رفتم شوهر کردم والان یه پسر دارم ولی گاهی اوقات یادش میوفتم یاد صحبتامون عشق بازیامون لجبازیامون خوب بود شیرین بود
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉