2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@صهبای    

سلام دوست عزیزم❤

تاپیکای آخرتو خوندم 😔خیییلی ناراحتت شدم واقعا سخته اینطوری بدون هیچی یکی باهات این رفتارارو بکنه بدتر ازاون همسر آدم،من تاحالا نه خودم تو 14سالزندگی مشترکم اینکارو کردم نه به کسی پیشنهاد دادم،میگم براش یه نامه کوتاه بنویس وتوش ازجدایی وقهر چیزی نگو فقط بنویس چقدر داری عذاب میکشی واز این وضعیت خسته ای وتاچند روز میری خونه مامانت تاآرامش بگیری بعدم برو،یه بهانه ای جور کن خانوادت ازقهرتون چیزی نفهمن،من شرایط شما روداشتم به نظرم میرفتم ولی بااحتیاط تاببینم چیکار میکنه همسرم وواکنشش چیه ،به هرحال مثل خواهر خودم ناراحتت شدم آخه مگه کیه تورو اینجوری میرنجونه وعذابت میده اسیرش که نیستی خواهر من مریض میشی پس فرداباید هزارتا دارو بخوری توسن کم،امیدوارم به بهترین وخیرترین وجه ممکن این آقا تغییر کنه ودست از کاراش برداره ومتوجه اشتباهاتش بشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
سلام دوست عزیزم❤ تاپیکای آخرتو خوندم 😔خیییلی ناراحتت شدم واقعا سخته اینطوری بدون هیچی یکی باهات ای ...

سلام عزیزدلم خوبی😞😞😞😞😞اره واقعا خیلی سختمه اصلا نفهمیدم باز چی شد چرااینجوری کرد ..منم دلم میخواد برم خونه مادرم ولی اخه خونمو ترک کنم شاید پای رفبقاش تو خونم باز بشه واونجوری بیشتر اذیتم😭😞باورت میشه حتی دلم نمیخواد ببینمش تااینکه بیام بهش نامه بدم خیلی باهام بدکرد دوشبه تاثبح اشک میریزم الانم که سردرد شدیدم 😭😭😭..دیگه نمیدونم چه راهی درسته بهش پیامک بدم؟

سلام عزیزدلم خوبی😞😞😞😞😞اره واقعا خیلی سختمه اصلا نفهمیدم باز چی شد چرااینجوری کرد ..منم دلم میخو ...

اگه فکرمیکنی رفیقاش میان باهات موافقم،نرو،پیامک هم خوبه بده انشاالله سربه راه بشه،تاحالا تهدیدش کردی محکم؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اگه فکرمیکنی رفیقاش میان باهات موافقم،نرو،پیامک هم خوبه بده انشاالله سربه راه بشه،تاحالا تهدیدش کردی ...

پیامک دادم بهش😞😞😞بیاتاپیک قبلم کل اسکرینامو گذاشتم😞😞همیشه تو دعواها همین حرفارو میزنه باز بعد یک مدت پشیمون میشه..اره یبار گفت جداشیم‌گفتم باشه و صبحش حاضر شدم هیچجا نیومد.یبار دیگه گفتم خودم میرم دادگاه صبحش بهم چندبار زنگ زد که کجام.یبارم چندوقت پیش مامانمو اوردم خونمون بهش گفت بهتر جدابشین وباهم نمونین ..اون گفت من راضیم و هیچجا نمبام ولی مامانم گفت تو نیاز نیست بیای فرداخودم میرم تمومش میکنم.فرداش خوب شد وادم شد