تاپیکای آخرتو خوندم 😔خیییلی ناراحتت شدم واقعا سخته اینطوری بدون هیچی یکی باهات این رفتارارو بکنه بدتر ازاون همسر آدم،من تاحالا نه خودم تو 14سالزندگی مشترکم اینکارو کردم نه به کسی پیشنهاد دادم،میگم براش یه نامه کوتاه بنویس وتوش ازجدایی وقهر چیزی نگو فقط بنویس چقدر داری عذاب میکشی واز این وضعیت خسته ای وتاچند روز میری خونه مامانت تاآرامش بگیری بعدم برو،یه بهانه ای جور کن خانوادت ازقهرتون چیزی نفهمن،من شرایط شما روداشتم به نظرم میرفتم ولی بااحتیاط تاببینم چیکار میکنه همسرم وواکنشش چیه ،به هرحال مثل خواهر خودم ناراحتت شدم آخه مگه کیه تورو اینجوری میرنجونه وعذابت میده اسیرش که نیستی خواهر من مریض میشی پس فرداباید هزارتا دارو بخوری توسن کم،امیدوارم به بهترین وخیرترین وجه ممکن این آقا تغییر کنه ودست از کاراش برداره ومتوجه اشتباهاتش بشه
اگه فکرمیکنی رفیقاش میان باهات موافقم،نرو،پیامک هم خوبه بده انشاالله سربه راه بشه،تاحالا تهدیدش کردی ...
پیامک دادم بهش😞😞😞بیاتاپیک قبلم کل اسکرینامو گذاشتم😞😞همیشه تو دعواها همین حرفارو میزنه باز بعد یک مدت پشیمون میشه..اره یبار گفت جداشیمگفتم باشه و صبحش حاضر شدم هیچجا نیومد.یبار دیگه گفتم خودم میرم دادگاه صبحش بهم چندبار زنگ زد که کجام.یبارم چندوقت پیش مامانمو اوردم خونمون بهش گفت بهتر جدابشین وباهم نمونین ..اون گفت من راضیم و هیچجا نمبام ولی مامانم گفت تو نیاز نیست بیای فرداخودم میرم تمومش میکنم.فرداش خوب شد وادم شد