2777
2789
عنوان

عصر جدید امشب

448 بازدید | 34 پست

دلم سوخت دوس داشتم مردی که رومداد کار کرد ببره چون فوی العاده بوووود با چشم غیر مسلح واین کارا شاهکاره...خواننده ادامیومد صداش جالب نبود..اسکیت بازا بدک نبودن..شعبده باز هم که زنش لحظه ای که فهمید اجرای شیشه گری برد دست ب سینه ن دست زد ن چیزیحرص خورد....اما خدایی ۳۰تومن کم بود کاش بیشتر ب اون تراش ماری میکرد پول میدادن....حقیقتا انتظار داشتم کارت طلائی بهش بدن 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلم سوخت براش ولی اون الان چیز ببشتری برای ارائه نداره واسه مرحله بعد

همه هنرش همین بود

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

امشب ندیدم ولی دیشب دخترا خوب بودن دوست داشتم

مگه عصر جدید هس؟چن‌وقته؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

اون موسیقی ها چیزی نبودن 

کاش همون آقا که مداد تراش میداد میرفت بالا با اون پسر که آهنگ محسن یگانه رو‌خوند

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

مگه عصر جدید هس؟چن‌وقته؟

دوهفتس داره میده شنبه هل ویکشنبه ها با هفت اجرا...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

آره بریم روبیکا رای بدیم بیاد بالا خیلی دوسش داشتم حیف شد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی