2821
2789
عنوان

❣رشته پزشکی❣

473 بازدید | 17 پست

من میخوام یه پزشک بشم . متخصص قلب و عروق 

امروز کلی اطلاعات جمع اوری کردم 

به کمک شما هم نیاز دارم

راهنماییم کنید لطفا به عنوان یه خواهر

من اگه بخوام پا تو این کار بزارم ارزششو داره؟

عمرم رو تلف نمیکنه؟ الان ۱۸ سالمه تا هفت سال دیگه میشم ۲۵ ساله . بعد دوسال طرح و ...... و... که کلا تا وقتی که تخصص بگیرم میشم ۲۷ .بعد اگه بخوام بورد بگیرم و فوق تخصص برم و مطب بزنم و اونوقت میتونم شروع کنم . میشه ۲۸ سالگی 

شوهرم چی؟

میگن دکترا رو میبرن مناطق محروم . از خانواده ۹ سال دوری . اگه بخوام ازدواج کنم . و همش برم‌منطق دوررر و.... به شوهرم نمیرسم 

به خونم نمیرسم . اصلا خوب نیس میگن این دیگه چه زنیه😒

حالام من تقسیم بندی کردم . اما نمیدونم . واقعا نمیدونم میتونم هفت سال رو درس بخونم یا نه میتونم کشیک بدم یا نه میتونم دور بمون از خانوادم یانه میتونم شوهر نکنم یا نه . تصمیگیری سخته  خیلی سخته برای همین از شما راهنمایی میخوام 

چکار کنم ؟ سردرگمم 

البته علاقه هام زیادن .

به خیاطی

به اشپزی

به حوزه علمیه 

به کامپیوتری

به نویسندگی

با ارایشگری

به روانشناسی

برای هر کدومم دلیل دارم که چرا علاقمندم بهشون 

حوزه علمیه میگن فعالیت از صبح تا ظهره😝

و اونایی رو قبول میکنن که دیپلم دارن .

اما منکه یه پسر رو دیدم ۱۵ سالگی رفت حوزه

خدایا کمکم کن .خانما اقایون . کمک کمک راهنمایی پلیززز😘😛

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

خواهر من ترم دو پزشکی برو دنبال کاری ک دوستش داری شاید برا ازدواج سخت بشه اونم شاااااید ولی دنبال چیزی رفتی ک دوستش داری ...

من خودم اصلا تحصیل تو کادر درمانی رو دوست نداشتم برا همبن رفتم میکروبیولوژی ک هم تو کادر درمانی باشه هم ی جورایی نباشه😁😂

خلاصه دنبال علاقت برو 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چجوری حساب کردی تا ۲۸ سالگی فوق بگیری؟😅 ن عزیزجان شما تا ۲۵ سالگی جی پی میشی ۲ سال طرحی ۲۷ سالگی رزیدنت میشی ۴ تا ۶ سال رزیدنتی بعدش ۴ سال طرح تخصصه و بعدش ۲ سال فلوشیپ هست . یعنی شما حدود ۴۰ سالگی فوقت رو میگیری در بهترین حالت

بقیه جاهاشو کاری ندارم ولی اشتباه حساب کردی. وقتی طرحت تموم بشه میشی 27. اگه بلافاصله قبول بشی، 31 س ...

چرا باید دوباره برم طرح؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

حوزه علمیه معمولا کسی میره که هیچی دیگه قبول نمیشه. شما اگه میتونی قبول شی برو. رشته های دیگه هم الان همه حداقل تا فوق میخونن بعدش به احتمال زیاد بیکارن. سختی های پزشکی خوندن هم یکم اغراق شده

عزیزم چجوری حساب کردی تا ۲۸ سالگی فوق بگیری؟😅 ن عزیزجان شما تا ۲۵ سالگی جی پی میشی ۲ سال طرحی ۲۷ سا ...

چهل سالگی ؟ شاید من مردم 

اما میشه به کارای دیگم رسید نه؟😃

حوزه علمیه معمولا کسی میره که هیچی دیگه قبول نمیشه. شما اگه میتونی قبول شی برو. رشته های دیگه هم الا ...

ولی من به خاطر اهل بیت مخوام برم 

میتونم نه؟ 

در کنار پزکی؟

تخصص هم طرح داره اگه هم پشت هم قبول شی طرح عمومی و تخصص باهم جمع میشن

اوه گاوم دوقلو زایید پس 

یییی من نمیکشم که تا اون موقع .

پس چرا اکثر دکترای قلب اینقدر جووننن و سن پایین؟

چهل سالگی ؟ شاید من مردم  اما میشه به کارای دیگم رسید نه؟😃

عزیزم پزشکی تلاش بی وقفه میخواد باید روحیتون سطح جسمی ذهنیتون بالا باشه ۴ سال رزیدنتی عملا شب و روز بیمارستانی دوره ی اینترنی هم همینطور ولی با درجاتی کمتر  باید ببینی اون اراده اهنی رو داره ک گاهی از ۷۲ ساعت ۷ ساعتش رو فقط بخوابی یا نه

عزیزم من دانشجوی دکترام از کارشناسی تا دکتری تقریبا یازده سال میشه.من اگر برگردم عقب صد در صد پزشکی ...

مرسی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز