2777
2789
هرچیزییی رو ک معرفی میکنن نخور چیزی ک ارزونه اونم مخصوصا کپسول مشخصه چ چیز داغونیه  من واقعا ...

اوه خیلی گرونه اخه  از کجا سه تومن پول بیارم نمیشه ادم در حد ۷۰۰ تومنش رو بگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حدود ۲۵ روزه دارم تو خونه ورزش میکنم روزی ۴۰ دقیقه تا یک ساعت، حرکات ایروبیک که قبلا" میرفتم باشگاه رو یه مقدار انجام میدم چند دقیقه با دمبل کار میکنم چند دقیقه میرقصم و یه ربع هم حلقه میزنم رژیم هم میگیرم و تو این ۲۰ و چند روز ۴ کیلو کم کردم

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

من چندسال پیش یه بار این قرص های لاغری رو یکی دوهفته خوردم اشتهام واقعا" صفر شده بود ولی یه شب نزدیک بود سکته کنم جوری تپش قلب داشتم که احساس میکردم قلبم داره هزارتا میزنه هر دقیقه تا صبحش نخوابیدم و حالم بد بود صبحش رفتم دکتر گفت شانس آوردی سنکوب نکردی ، تا چندماه معده ام بهم ریخته بود دکتر گفت اون قرصها پرزهای معده ات رو از بین برده و چندماه طول میکشه تا درست بشه هنوزم از اونموقع مشکل معده و گوارش دارم، بچه ها نخورین لطفا" و یه کم به خودتون سختی بدین و صبور باشین حتما" به نتیجه میرسین

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

سلام منم قرص لاغری رزبری مصرف کردم دوسال پیش خیلی خوب کم کردم حدود 15 کیلو 

الانم دارم قرص لاغری چیاسید مصرف میکنم مشاورش بهم گفت تا عید 10 کیلو کم میکنم 

از این پیج گرفتم 

https://www.instagram.com/lagharr_sho0?igsh=MWJ6ODllNnl5aGRrYQ==

من بدبخت هر کار میکنم لاغر نمیشم ورزش رژیم بخاطر ورخوری عصبیم بخاژر سوهر عوضیم ، یه چیزیم به من معرف ...

سلام عزیزم من از قرص لاغری رزبری مصرف کردم دوسال پیش خیلی خوب کم کردم حدود 15 کیلو میخواین شما هم امتحان کنید واقعا عالی بود 

این پیجش خواستین سفارش بدید 🌹👇👇

https://www.instagram.com/lagharr_sho0?igsh=MWJ6ODllNnl5aGRrYQ==