2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

140 بازدید | 11 پست

من اکثرا با خانواده شوهرم مسافران الان دو ساله با خانواده خودم هیجا نرفتم بعد دوسال میخواستم باهاشون شمال برم که نمیتونم برم اونم سر اینکه شوهرم با باجناقش قهره و باجناقش زودتر از ما اعلام آمادگی برای سفر کرد و سر همین چون اون هست ما نمبریم مامانم و برادرم و زنش و خواهرم و شوهرش میخوان برن خیلی دوست داشتم ما هم می‌رفتیم ولی سر قهرشون یه سفر هم با خانوادم نمیتونم برم با قهرشون دارن بین ما دو تا خواهر هم فاصله میندازن همش فکر و خیال میکنم و ناراحتم شوهرم به هیچ وجه حاضر نیست کوتاه بیاد همش هم میگه هر جا باجناقشو ببینه میزنع کلا قاطی کرده و همش رو اعصاب منه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا سفر با خانواده رو دوس ندارم نه خانواده خودم نه همسرم  سفر تنهایی بیشتر دوس دارم

منم تنهایی خیلی دوست دارم ولی شوهرم تنهایی هیجانمیاد حتی ماه عسل هم نرفتبم

به پدرتون بگید آشتی بدن دامادا را

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
ای بابا ایشالا مشکلت حل شه  قهر و دعوا خیلی بده اونم خانوادگی

دقیقا حتی سفر مامانم اینا با ناراحتیه که اونا میرن من نیستم مامان با دل خوش نمیره همش هم میگه داره با اخلاقاشون خانواده مارو از هم میپاشن و مارو از هم دور میکنن حاضر نیستم چشمشون تو چشم هم بیفته نمی‌زارم من و خواهرم خونه هم بریم مگر اینکه خونه مامانم بدون اینکه شوهر من یا اون باشه بتونیم همو ببینیم خیلی اوضاع بدیه

آنقدر لجیازن به حرف هیچکی گوش نمیدم😔

عجب

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒