2777
2789
عنوان

درد دست و پا

1121 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من بند هاي انگشت دست و پام و بعضي وقتها ك سرما ميخوره پاهام و كل دستام درد مي كنه دكترم رفتم درد دارم ولي بازم گفتم دكتر روماتيسم نباشه گف نه اصلا برا آزمايشم ننوشت ب نظرتون مشكل چيه آخه خسته شدم از بس دكتر رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم متاسفانه همسرمم همين مشكل رو داره يعني اونم كم خونه؟

من گاهی اوقات بدن درد شدید دارم به خصوص در نوک پاها و دستهام..

به حدی که به بچها میگم برن رو بند انگشتام و فشار بدن ..

آرمایش دادم و کم خونی دارم اون شدید

سلام من ۴۷ سالمه
یک سال تمام گردنم درد میکرد میزد به دستم و درد میکردن
پاهام درد میکرد اصلا خیلی درد استخوان کشیدم خیلی دکتر میرفتم حوب نمیشدم ولی آخرش با یه خانم آشنا شدم که همه پردم از داروهای رضایت داشتن داروهای کلسیم ساز و غضروفساز میداد راستش باورم نشد که خوب بشم خب من بهترین متخصصان رو رفتم   از فکر اینکه من ۱۰ سال  دیگه میخام بیفتم گوشه خونه روانیم کرده بود
همش میگفتم خدایا من من بشم ۵۰ یا  ۶۰ ساله میخام چیکار کنم خیلی داروخوردم نتیجه نداد 
دکتر هم زیاد رفتم
داروهای  ضدالتهاب و مسکن میدادن دکترا  موقتی خوب میشدم.
یه روز گفتم این همه هزینه کردم  خوب نشدم بذار این دارو هم بخرم به امتحانش میارزه آخه مشتریها خیلی راضی بودن از کارش من نزدیکانم خیلی از داروهاش استفاده کردن
من زنگ زدم و سفارش دادم دوره اول خوردم
خداشاااااهده انقدر دردام کم شد که مصمم شدم دوره دوم هم خریدم
خداروشکر ۴ ماهه که دیگه هیج دارویی برای دردام استفاده نکردم خوب خوب شدم دست و پام خوب شده راحت از پله ۶ا میرم و میام من مدیونم به این خانم که منو با این قرص خوب کرد شمارشو میذارم گره از کار شماهم انشاالله باز بشه و منم دعا کنید و جبران بشه برای اون خانم که با داروش منو خوب کرد
 ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹