2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم کارمند بانکه ولی الان نیست ازش بپرسم

ميشه بپرسي تا چند سال وقت دارن ثبت نام كنن اين وامو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پدرم کارمند بانکه ولی الان نیست ازش بپرسم

عزیزم میپرسی امشب بهم بگی الان نزدیک سه هفتست برا مسکن ثبت نام کردم تعیین شعبه نمیشه اونوقت مال شوهرم ملی بود دو روز بعدش تعیین شعبه شد منم فقط شرایط ضامنام با مسکن جور بود اعصابم خورده میترسم چند ماه طول بکشه

اها اونوقت ۵۰ ملیون شما میدیم داماد  یا خودتون برمیدارین؟ من اگه بخوام بدم نامزدم خانوادم میز ...

برا چی بدم داماد خودم بر میدارم قسطاشم خودم میدم دیگه.اگه از نظر جهیزیه مشکلی نداری میتونی بدی نامزدت قسطاشم خودش بده

عزیزم میپرسی امشب بهم بگی الان نزدیک سه هفتست برا مسکن ثبت نام کردم تعیین شعبه نمیشه اونوقت مال شوهر ...

الان من دوستم رفته بانک  جای پدرم اونم سه هفته اس تعیین شبعه نشده نمیدونم چرا ولی برو سایت با کد رهیگیری چککن

عاشق کلارینت
الان من دوستم رفته بانک  جای پدرم اونم سه هفته اس تعیین شبعه نشده نمیدونم چرا ولی برو سایت با ک ...

خب میزم تو سایت قسمت مشاهده وضعیت رو که میزنم برگه میاد که توش تعیین شعبه نشده شما میگید باید کدوم قسمت سایت برم؟؟

خب میزم تو سایت قسمت مشاهده وضعیت رو که میزنم برگه میاد که توش تعیین شعبه نشده شما میگید باید کدوم ق ...

والا منم اطلاع ندارم ولی فکرک نم چون الاان امسال وام بیشتر شده همون 50 میلیون واسه همین شلوغ یام برید بانک قسمت اعتبارت بپرسید ولی اگه صبر داری من فردا شب پدرمو دیدم میپرسم

عاشق کلارینت