2777
2789
عنوان

کرونا

210 بازدید | 11 پست

ازدست مردم!

تومترونشسته بودم یه دخترخانمی میادمیگه:میشه اینجابشینم،اونجاصندلی ضربدرزده بودگفتم:نه،گفت:چرا؟گفتم:برای اینکه اینجازرده وکروناهست.گفت:مگه الان روبه روتون وایستادم احتمال کرونانیست؟!دختره پرروپرروکیفم وبرداشت نشست من باعصبانیت پاشدم رفتم جایی دیگه وایستادم.خلاصه اینکه چندنفردیگه هم بودندولی باوجودخالی بودن صندلی هاوضربدربودشون بافاصله وایستاده بودن.

انقدرازدستش ناراحت شدم آیامن مقصرم؟کاراشتباهی کرد؟!یه جوری رفتارکردکه انگارمشکل ازمن فقط

نکرده کارکه کارکند،پروردگارنگاه کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینجا ایرانه نخوری میخورنت

وای امروز ی فیلم دیده بودم امریکا

حمله کردن مغازه نایک هرکی چند تا چندتا لباس و کفش دستش بود برداشته بود فرارر میکرد

ربطی ب موضوع نداشت اینو گفتی یادش افتادم

کلا هرچیزی بعد یه مدت عادی میشه مثلا آلودگی هوا وقتی مدارس بع علت آلودگی تعطیل میشه مردم روز اول رعایت میکنن ولی روز سوم خیابون پارک‌ها پرمیشع از مردم 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
کلا هرچیزی بعد یه مدت عادی میشه مثلا آلودگی هوا وقتی مدارس بع علت آلودگی تعطیل میشه مردم روز اول رعا ...

اخه ملت خسته شدن خدایی 

دولت اولش گفت تا یه ماه دیگه مهار میشه ولی الان......😣تا اخر که نمیشه زندونی شن😢

تهرانی؟من اون موقع ها ک سرکار میرفتم همینجوریش مردم اعصاب نداشتن دعوا میکردن و گیر میداددن ب هم  ...

آره من خودم تهرانیم اکثرابی اعصابن.

نکرده کارکه کارکند،پروردگارنگاه کند.