2777
2789
عنوان

بیاین‌جرات‌حقیقت‌بازی‌کنیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 13214 بازدید | 2458 پست
ماله ما بر عکس بود  اون دلش نمیومد بزنه مو می کشید منم عین چی لگد بارونش می کردم  اخر ...

باز خوبه بابای تو همون یه ذره رو توجه میکرد بابای من میدید سالم میرم بیرون نفله بر میگردم فقط نیگا میکرد و نوچ نوچ میکرد😐🤦حالا خداروشکر اون وحشی رفت از این محله ولی خب کرم از من بود فک کنم تا حالا شصدتا توپشو به فنا دادم

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر ۷۰ ۳۰ به نفع من😊

جان؟ 🤦‍♂️😐😂80.20 برا من خدا بده برکت🤣

سعی کن تا آخرین نفست به شادی ها بچسبی چون زندگی فقط یه لحظ ست و یه روزی تموم میشه... این که زمان چطور میگذره بی رحمانست عمیق ترین رودخانه هام سریع حرکت میکنن و زندگی یه لحظ ست پس فرصت طلایی رو دریاب ادامه بده
آیا تا به حال زیر دوش حموم ایستاده ج.ی.ش کردی؟😐

بنظرم باید بپرسیم تا حالا چندبار تو حموم ج یش نکردی؟! چون همه خیلی اینکارو میکنن انگار🤦🏻‍♀️😂😂

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔

بچه ها یکی موهیتا رو تگ کنه 

اون بیاد خیلی باحال میشه

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
بله    دهنت

هاهاها اینجا همینجوریه😂ناموسن نترسیدی جنا بیان سراغت؟😐🤦😂

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 
جان؟ 🤦‍♂️😐😂80.20 برا من خدا بده برکت🤣

نوچ ۹۹ ۱ به نفع من حرفم نباشه😊

بنظرم باید بپرسیم تا حالا چندبار تو حموم ج یش نکردی؟! چون همه خیلی اینکارو میکنن انگار🤦🏻‍♀️😂😂

من به شخصه این کارو نکردم😬البته زیردوش😂

کشته مرده سوالای مهد کودکیتونم 

بزار ین خودم سوال کنم ....

اگه بیدار بشین ببینین لخت مادر زادینو یه مرد //برا اقایون یه زن //نامحرم بیاد نجاتتون بده اون کیه 

با ذکر نسبت

شما باید بش زنگ بزنین

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
کشته مرده سوالای مهد کودکیتونم  بزار ین خودم سوال کنم .... اگه بیدار بشین ب ...

اینو سیصد بار پرسیدن😐🤦😂