2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
سلام ☺️💋 خوشبگذره😒

علیک☺💋

مرسی😒

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

بچه ها خیلی حالم بده نمیتانم چت کنم

میشینم یه گوشه نگا کنم😥

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها خیلی حالم بده نمیتانم چت کنم میشینم یه گوشه نگا کنم😥

اخیی الهیییی 😍😍😍

مراقب خودت باش 

منم بی حالم نمی کروناگرفتم😑😑

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
سلام خسته میدونم هلاک و ولکتی برو یه ساعتی استراحت کن بعدش باز کارداری😁

اری ماشالا همتون اینکاره اید😊

سه شیفت مشغولم😜

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
اری ماشالا همتون اینکاره اید😊 سه شیفت مشغولم😜

نخسهههه عامووو

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
سلام قشنگ  رب سازی چیه

سلام عزیزم😘

عملیات انتحاری که میدونی چیه

ربسازی چیه ملت؟؟؟؟

سلام عزیزم😘 عملیات انتحاری که میدونی چیه

اوکییی همون چوراندن و اینا میشه 😎😎

امادددددددههه😊😊

هههه وووی رخم چی😣😣😣😣😣

میخوایدچکار کنید

من برم الفرار💃💃💃💃💃

فقط جا بجا فرستادم😊

🖕🖕🖕🖕

2790
2778
2791
2779
2792