2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
نميدانى چ خنده بود 🤣🤣🤣 بهش ميگفتيم فاطي بيا بگير ميگفت من ٣٨ سالمه سن دارم گفتيم عيب نداره فاطي ش ...

گرند ددیه بیشتر😂😂😂😂

هر چی به پست فاطی میخوره بالای سی😂 حالا خودشم18

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=140650663]نميدانى چ خنده بود 🤣🤣🤣 بهش ميگفتيم فاطي بيا بگير ميگفت من ٣٨ سالمه سن دارم گفتيم ...

چشم هارا باید با وایتکس شست جور دیگر باید دید

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

سلااام رفقا😎

میدونم دلتون برام تنگ شده😎

من برم ربسازی بااجازه تون 💃💃💃

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
سلااام رفقا😎 میدونم دلتون برام تنگ شده😎 من برم ربسازی بااجازه تون 💃💃💃

سلام ☺️💋

خوشبگذره😒

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

سلام خسته

میدونم هلاک و ولکتی برو یه ساعتی استراحت کن بعدش باز کارداری😁

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.

سلام قشنگ 

رب سازی چیه

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
كوك كوكى😎👌

میزون😎

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
میزون😎

جوووووون

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
2790
2778
2791
2779
2792