2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
😎😎😎😎😎😎پز دادن

😂😒بلا دیه خودتم مشکوکی😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخودا اخه به مجاز اعتمادی هس؟؟؟؟؟؟من دانشگاه دم دستم بودن قبول نمیکردم حالا مجازی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میدونم شوخی میکنم😐😂

میگم عاطی امروز چه میکنه😌😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
کارای خوب خوب..مه میخوام براش ابقند درس کنم ببرم😊😊

عا منم صب براش شیرموز فرستادم😊😄

عععع ماله تو خوب بوده پهه....یعنی تموم نشده کارشون🤔🤔🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم 😊طفلی کارش سنگینه خدا کمکشون کنه

اره برایش دعا میخوان وزن زیادی را دارد تحمل میکند🤲😊

اری بلخره رزق و روزی خود را بدست میاورد😊اجرش با خدا

😂😂😂😂

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز