2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6744 بازدید | 2272 پست
سلام 😍آرایشگاه معروفیه؟ 

والا فک کنم گفت مطبه نوبهار بزار منم پیجش ببینم  

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون ذهنمو درگیر کرده بود😀

خاهش نازار😙

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
عه اینجاایی  برو پیج pelasma2 دوستم رفته بود خوب بود

چنی میگیره توف و نور

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
بزاق در ماتحتت😊

😂😂😂❤💋

شکارلحظه های دیگر همراه باشید😕

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
چنی میگیره توف و نور

😂۳ جلسه 

جلسه ای ۳۰۰ یا ۳۵۰😕🤔

امشب بنی نیست اینجا پلتسی همش🙄🙄

اری فرزند برادرش به دنیا امده خانیشان غلغله است😪😬

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
والا فک کنم گفت مطبه نوبهار بزار منم پیجش ببینم  

بهار نرو آرایشگاه خطرناکه گوج 😱

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
😂۳ جلسه  جلسه ای ۳۰۰ یا ۳۵۰😕🤔

خوبه عکس مماخ دوستتو نداری

خدایا منو به کسی که دوسش دارم برسون 😍❤خودت میدونی که حتی تصور این که کنار کسی دیگه باشه اتیش میگیرم ...

جیگر برات دعا کردم امیدوارم بهش برسی💖