2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6744 بازدید | 2272 پست
اگه بخوای از اون گوشه موشه ها چیزای داری برا گفتن😊😊

😊ما  اهلش نیسیم داچ😐💔

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره رنگش خعلی خوشگله ما فامیلمون شوهرش کورده همین مدلو ولی سبزشو داره😍خعلی نازه من بختیاریم در دزف ...

عاشق بختیاریام خیلی باغیرت و بافرهنگن یه سوال بختیاری با لر فرق داره

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
عاشق بختیاریام خیلی باغیرت و بافرهنگن یه سوال بختیاری با لر فرق داره

چاکرتم 💖

اره کاملن دو طایفه جدا هستن ولی خب فرهنگشون خعلی شبیه همه

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
🤨🤨🤨😏

چیه باز سکه زدی😊

زنگ زدم ارایشگاه پایین خانمان برا پلاسما جت بنظرتان برم نمیر....توش🤔

سلام 😍آرایشگاه معروفیه؟ 

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
چاکرتم 💖 اره کاملن دو طایفه جدا هستن ولی خب فرهنگشون خعلی شبیه همه

ممنون ذهنمو درگیر کرده بود😀

من نديدم😭

سری بود فقط🤣 حذفش کردم😥

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
سکته😏😏🍆🍆

😒😒