2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6744 بازدید | 2272 پست
جدی؟😌😌😌😌😂😂😒

اله😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاشق لباسش شده ام😍

خیلی خوشگله اگه لباس بدوزم میخوام شکل این باشه شما کجایی هستی

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
بسی طرفدار دارد

اری اینگونه دل میلاد را ربود😊😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
خیلی خوشگله اگه لباس بدوزم میخوام شکل این باشه شما کجایی هستی

اره رنگش خعلی خوشگله ما فامیلمون شوهرش کورده همین مدلو ولی سبزشو داره😍خعلی نازه

من بختیاریم در دزفول زندگی مینمایم😊

کاری ندارید من بروم

نرو سمیه حوصلم سر میرود😭😭😭😭

😂😂😂😂😂😂 من فکرم رفت سمت اونجا 

عه اینجاایی 

برو پیج pelasma2

دوستم رفته بود خوب بود 

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

سلام عزیزم هنوز درست نشده

😊فدات 

ببخشید یه موضوع رو خواستم بگم حتما بخونین خصوصی

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
ني ني يار تگ كردى براى من اعلام امده🤔

عه تگ شدی تو ؟ 

😶😶من بلد نیستم چی هستی پس😐😂

بماند 😌🤣