2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
میخوای بری خونه خالی اره😊😊

🤫

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
میخوای بری خونه خالی اره😊😊

😨😨😨خداوند تورا به راه راست هدایت بنماید😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درگیری دونستم   وتم نیای لا ایمه پس مغشولی ها   درخاست دوستی و    

پروفایل عوض میکنی مامان جان😂😂😂😂😂😌😌😌💔

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
چرا دیروزغروب برگشتم

عه بسلامتی خوشگذشت

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
بله عزیزم کاملا در جریانیم😊😊🌷

دستم بنده دارم شام میپزم بعدن حسابتو میرسم😒

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
سلامت باشی جای شما خالی همش سُک سُک کردیم

😂😂😂😂😂 قایم باشک؟قایم موشک🤔منظورته😂😁

بچه ها بخدا یکنفر گزارش میزنه خودم میدونم چ بیشرفیه البته چندتان  چیزی نگین بترکیم همو گم کنیم ...

هم کدام گمالیان سر کله پیدا بویه😡

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
2790
2778
2791
2779
2792