2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
تو یه چیزی زیر سزت هستاااا🤔🤔🤔

مثن چی😶😶😶😶😶😶😶

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
فاطی این عاطی خیلی مشکوکه😂😊

فاطی عاطی قاطی

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون😐😐😐😐😐

فهمیدی؟ 

الان نتم تمام میشه شب کامل میگم 😂💋 ولی خیلی خوب میشه

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
تو اگریی عزیزمم🥵🥵🥵🥵🥵

لطف داری عشقم😊😊😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
چی شده😒😒😒😐😐

شب سر فرصت میگم الان سرم شلوغه واتساپ 😂

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
اره اگر گرفته بنی لازم شده😊😊

😀😀😀😀😀

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
برو فی امانه الله

💋❤ مراقب خودتون باشین دخترای خوب خاله😊🙋🏻‍♀️

اره اگر گرفته بنی لازم شده😊😊

😂😂😂🙊🙈

نگا ورپریده چه ذوقیم میکنه😊😊😊

ما ازون خانوادهاش نیسیم😌😌😌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز