2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
قدت چنتاس؟میخوره ۱۷۰باشی خوش فرمی ماشالله ب هیکلت همینطور نگهش دار بیستهههه

قربونت برم عزیزدلم البته ۱۷تا کم کردم 😳😳😳😭

اره ۱۷۰ وزن ۷۰

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
چون گفتی مو قشنگ بخشیدم😊😊

ازحالا صدات میکنم بخشنده 😎

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جیگر میلاد😶😶 بگو چ حالی میکنه میلاد🤗

اره😊 رنگو روش وا شده داداشمان😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
جون جیگر میلاد😍😍😍😍😍

😂😂😂😂❤❤❤❤❤

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
قربونت برم عزیزدلم البته ۱۷تا کم کردم 😳😳😳😭 اره ۱۷۰ وزن ۷۰

میزنم توخال 😎😎

😘😍😍😍

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
چرا جیگر میلاد😶😶 بگو چ حالی میکنه میلاد🤗

😌😌🤣❤

میزنم توخال 😎😎 😘😍😍😍

تو بزار الان تا هستم ❤❤❤

یعنی ابشو کشیدی حسابی خشکش کردی😊😊

😂😂😂

بهااااار😂😍😍😍💋💋💋💋💋💋😍😍😍🍑

🤣🤣🤣🤣🤣 چ خوشگله

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز