2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه میگویم تابلو است بسیار .فاطمه کجا تابلو است آخر😊 دوست داری مرا عاصی صدا بزن 😊

عزیزم الان گرفتم اسمت چیست فک کردم فاطمه ای😅😅😅

عاصی چه اسم باکلاسی😘😘😘😘

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
من در عروسی دایی‌ام از نمای پشت سر  در زمان کرونا😊😊😊😊😊😊

پشت سرت به درد عمه ات میخورد 😊😊

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
سلام جیگرا    

سلااام عزیز دلم😙😙😙آقا معلم کارش راکرده وخوابیده درست است😊😊😊😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
عزیزم الان گرفتم اسمت چیست فک کردم فاطمه ای😅😅😅 عاصی چه اسم باکلاسی😘😘😘😘

گفتم شبیه خودتم 😊 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن