2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
بچهه هااا حالا که تاپیکتون به خاطر یه بنده خدا عنتر برقی ترکید که حالا مثلا محصل هست تو تاپیک  ...

تودیگر که هستی الحق ک عنتربرقی لایق خودت هست بشین سرجات وخفه خون بگیر😊😊😊ما به وجود تونیازمندیم😊😊😊دیدید توخونواده خواهر کوچیکه باید بره آب چای وغذا وپتو بیاره الان تو آن حکم رابرای ما داری😊😊😊😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تودیگر که هستی الحق ک عنتربرقی لایق خودت هست بشین سرجات وخفه خون بگیر😊😊😊ما به وجود تونیازمندیم😊 ...

خفه خون گرفتم خواهر بزرگ تر😂😂😒😒😒😊

عنترای دستی فقط منو برای چایی میخواین😂😂😂😂😂😂

برید کنار سینی چایی بیارم کوفت بنمایید😊☕☕

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

سلامی دوباره

من بسوی مطبخ رفته و داشتم انجا را مرتب مینمودم تا از ناسزای مادرم درامان باشم😊😊😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
برایم یه جشن نام گذاری راه بیندازید 😊😊ناو دار بشم 

لیلا😍

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
سلامی دوباره من بسوی مطبخ رفته و داشتم انجا را مرتب مینمودم تا از ناسزای مادرم درامان باشم😊😊😊

خسته نباشی بانو 😊

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز