2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
استفرالله😊

😂💋💋💋💋

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اری برویم من فقط اتاق هایش را تمیز میکنم😊😊

امان از جنس خراب😊😊باشد من با بچهایش بازی مینمایم😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
انشالله 😊 نبودی گودزیلا جان😊

خانه داری مشغول بودم 😎

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
به گمان ام عاطی برای مراسم پشم زنی فردا اماده میشود😊😊😊😊

خیر زن داداشم وخانواده اش زنگ زدن احوال پرسی😊 مشهورشده ام😎

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
چه بر سر کلکت امده ای بانو

برای خانواده شام پختم کلکم داغان شد 😊

خیر زن داداشم وخانواده اش زنگ زدن احوال پرسی😊 مشهورشده ام😎

ما فکرمان غلط است و غیبت شما غلط انداز تر😊😊😊😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
چند ساله می باشد ایا خار شوهر🤔🤔

۲۷ ولی چنانی فرزند من است 😊

برای خانواده شام پختم کلکم داغان شد 😊

به برادرمان بگویید ماچش کند تا بهبود یابد😊

ولى وجدانن قياقه طرف صبح ديدن داشته🤣🤣🤣 الان گفته اينا ديه كيَن🤣🤣🤣

کی ؟؟؟😂 متوجه نشدم خواهرم

ای کلک با حسین میخواهی بازی کنیی افرین چیزش دسته نو میباشد😊🥴

نه با پسر مردم انها را به پارک برده تا با بچها بازی کنند زیرا پدرشان خسته است بتواند استراحت کند و مادرشان اشپزی😊😊😊😊😊

2790
2778
2791
2779
2792