2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
آورین😊وای بحالت بخوابی😊من رانگاه پدروفرزندانم را به حال خود واداشته ام😊 بیماری را بهانه کرده وبه ...

اری کاری بسیار پسندیده است من نیز پسر مردم را به امان خدا گزاشته و شما را در این کار نیک همراهی خاهم نمود😊😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
👅😊

💦😁

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تف خدا و بنه😊

😊😊😊😊😊😊برتویلد فرزندم💦

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
روغن زیتون یادت نره😊😊

واردیااااااا😒

روغن زیتون یادت نره😊😊

خوشم میاد حرفه ای هستی بانو😊😊😊😊😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
اری کاری بسیار پسندیده است من نیز پسر مردم را به امان خدا گزاشته و شما را در این کار نیک همراهی خاهم ...

کارخوبی میکنی بیصاحاب سه سال است خدمات بی دریغ مینمایی😊😊

از دوستان یاد گرفتم😊😊

احسنتم بر شما و رفقا

بهار نشانم داد😊😊

پیشنهاد جالبی بود ولی روغن زیتون نداریم روغن کرچک بزنم😊😊😊😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز