2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6710 بازدید | 2272 پست
ووووواي چه شده است تو را😱😱😭😭😭😭 گمراه شده اى؟😱

خواب وجودم را فرا گرفته😕

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چقدر حساس و نحيف هستيد بانو برعكس ظاهر فربه تان😊

لعنت برآن ساعت که بنده عکس اندامم رابرای توی نورپریده گذاشتم😊بدنم مانند مشکه ای بود که دوغ میزدن به قول خودمان شپ میزدم😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
لعنت برآن ساعت که بنده عکس اندامم رابرای توی نورپریده گذاشتم😊بدنم مانند مشکه ای بود که دوغ میزدن به ...

اشكال ندارد من چشم پوشي كرده و شما را فربه نميدانم و همان تصور چَغَل را در ذهن خود نگه ميدارم😊 ديگر به تو نمي گويم فربه😊

چ مرگت است ضعيفه😊

حالت چطور هست مه روی من😊😊

هیچ صبح ازمایش خون دادم دستم نفله شده زیرا در چند روز اخیر در همین دست دوبار سرم و یک بار آزمایش خون گرفته شده و الان هر دو دستم افلیج میباشد💉😫😊

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
حالت چطور هست مه روی من😊😊 هیچ صبح ازمایش خون دادم دستم نفله شده زیرا در چند روز اخیر در همین دست ...

سلام عزيزدل خواهر اشكال ندارد قوى باش انشالله ك در جوابش هيچ انگلي مشاهده نشود🤲😊

اشكال ندارد من چشم پوشي كرده و شما را فربه نميدانم و همان تصور چَغَل را در ذهن خود نگه ميدارم😊 ديگر ...

کارخوبی میکنی وگرنه بنده نیز القاب ناشایستی برای شما برمی گزینم😊بااجازه تان بروم خانه راسروساامان دهم که پس فردا صبح درخانه مان مراسمی عظیم برپااست وملائکه برای نوشتن اعمال نیک به خانه امان می آیند😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
سلام عزيزدل خواهر اشكال ندارد قوى باش انشالله ك در جوابش هيچ انگلي مشاهده نشود🤲😊

انشالله همین گونه که میگویید باشد خواهر زیبا رویم😊😊😊😊😊😊😊😂💋💋💋

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙