2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6709 بازدید | 2272 پست
آمين🤲😊 چ دعاهاي قشنگي😊 فردا مياد نكِ نااميد😊

خود به او گفتم نخوان بترکان فقط دیگر پاسخ نداد نتیجه میگیرم خود ترکاندش

چمانی به عینک نیاز دارد ۱۰۰۰ را ۱۰۰ خوانده بود

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود به او گفتم نخوان بترکان فقط دیگر پاسخ نداد نتیجه میگیرم خود ترکاندش چمانی به عینک نیاز دارد ۱۰۰ ...

ای خدا نگرانشم شدم گناه دارد 😊😊 وی خدا مردم ناو زگم برید 😊

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
ای خدا نگرانشم شدم گناه دارد 😊😊 وی خدا مردم ناو زگم برید 😊

رحمت خدا بر او باد 😊

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
فك ميكردم چيزى هم متوجه نميشد اگر ميخاند أو كه يك صفر را نديد😊

چرا گویا به ۸ زبان زنده دنیا تسلط دارد 😎😊

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
فك ميكردم چيزى هم متوجه نميشد اگر ميخاند أو كه يك صفر را نديد😊

😊😊😊😊😊😊 وی خدا 

اگر میخواند کل سایت را میبستن 😊

من میخام سر بر بالین بگزارم  اگر چنانچه فردا ترکیده بودم حلالیت میطلبم از شما همشیره‌های بزرگوارم💖

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
من میخام سر بر بالین بگزارم  اگر چنانچه فردا ترکیده بودم حلالیت میطلبم از شما همشیره‌های بزرگوا ...

انشالا سالم و سر زنده سر از بالین برنهی😊

من میخام سر بر بالین بگزارم  اگر چنانچه فردا ترکیده بودم حلالیت میطلبم از شما همشیره‌های بزرگوا ...

بدرود خدا با ماست 😊