2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6709 بازدید | 2272 پست
نه قشنگ پرتاب میکنم از سمت نرمش 😂

😊 چ لذت بخش و معطر من دلم خواست گل

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آنجا دور است همین قره سو خودمان نزدیک است 😔

من کمربندی هستم چراغ قوه به دست منتظر میمانم بیاید 

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
لطفا دندانهايت مشخص نشود فقط لبخند مليح😊

با تکان و شکان 😊 چقدر سخت است اینگونه خندیدن 😄اشکال ندارد ناو حلقمان دیار باشد ؟

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
خدا نورش وا به سمت ما شوتيده است 😊 باشد كه همه رستگار شوند😊🤲

آمین یا الله🌷

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
خدا نورش وا به سمت ما شوتيده است 😊 باشد كه همه رستگار شوند😊🤲

گل به سمت نی نی یار عزیز خدا خیر ما را بگیرد و به او بدهد البته بماند که خیری ندلریم😊

با تکان و شکان 😊 چقدر سخت است اینگونه خندیدن 😄اشکال ندارد ناو حلقمان دیار باشد ؟

الرژی دارم به این نامربوط😊

خير درون كوناى دهان نبايد مشخص باشد😊 گناه است🧕

هیچ کونایی واضح نباشد خواهران حتی لوت

فاطمه خانوم تشیف دارین؟😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒