2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6709 بازدید | 2272 پست
😊😊😊با كمال ميل درحال تركيدن هستم از خنده😊

من نیز الان است میلاد گوشیم را به دیوار زده و ان را به چند تیکه تقسیم نماید

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکشتتان 😂🤣 

چرا خدا مرا خیلی وقت است کشته است🙄

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
بله میشود اما  آن طرف چیز دیگری بود خوار صفا و عشق جریان داشت

بلی من نیز میخواستم از محاسن آمدن همسرمکرمه معظمه بگویم لیکن نشد😔

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
اين ايموجي را پاك كن خطرناك است😊

شبیه نفت است درست میگویم

تكه هاى مساوى😊 خدايا اين ارامش را از ما نگير

🤣🤣🤣🤣وای من رفت زحمت کنم 

کم بخندید چشم دیدن ندارند گرگ های کمین کرده

اين ايموجي را پاك كن خطرناك است😊

خیر خواهر این آب زمزم است وهرگز از جانب بنده ترک نخواهد شد...بااحترام ستاد مبارزه باتروریسم

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
بلی من نیز میخواستم از محاسن آمدن همسرمکرمه معظمه بگویم لیکن نشد😔

انگشتت را روبه اسمان ببر و توبه کن و ان را به اب زمزم بزن😊

بله میشود اما  آن طرف چیز دیگری بود خوار صفا و عشق جریان داشت

آری .نفرین آمون و آتون بر آنها 💁🏿‍♂️🧜‍♂️

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
آب دهان بر تخت تيلوِلد خواهر😊

میشود به من هم پرتاپ کنی راحت به خواب روم همچون فرشته ای زیبا😊