2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6709 بازدید | 2272 پست
انشاءالله🤲  بله يادم است پروفايل كودك را مشاهده ميكردى نوزگد ميرفت😊 من هم ديدمش گلاب از خودم ...

😊وای خدای من از وقتی لانه گریز شدنمان لبخند بر لبانم است خداوند خیرشان را بپراند

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مودب باش روله بگو تگ جا به جا شده😎

بله همان

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧕🏻 خدا ما را هدایت کرده به برزخ رفته و برگشته

😂😂😂😂😂ان شاءالله خداوند عمری دوباره دهد تا جبران مافات کنیم

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
يادت هست من إز چندى پيش دگرگون شدم جنابعالي نميگذاشتى😊

از هیجان در پوست خود نمیگنجم بیاید منزل در خدمت باشیم ملوچکی داریم سخنان زیبا میگوید

يادت هست من إز چندى پيش دگرگون شدم جنابعالي نميگذاشتى😊

وای خدا 😂🤣😂 الان مامانم میگه دتگم خل و چل بیه وه غریبی .چقدر خندیدم .دیدی میشه با ادب هم خندید 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
😂😂😂😂😂ان شاءالله خداوند عمری دوباره دهد تا جبران مافات کنیم

بله بله من از هر کونام یک هنر میبارد حیف بر باد رف

خاله ب من درخواست داد ندانستم پاكش كردم😭😭😭😭 كى دارش تو خصوصي بگو بياد اينجا😭

من بشش گفتم

از هیجان در پوست خود نمیگنجم بیاید منزل در خدمت باشیم ملوچکی داریم سخنان زیبا میگوید

خدا نکشتتان 😂🤣 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
وای خدا 😂🤣😂 الان مامانم میگه دتگم خل و چل بیه وه غریبی .چقدر خندیدم .دیدی میشه با ادب هم خندید&nb ...

بله میشود اما  آن طرف چیز دیگری بود خوار صفا و عشق جریان داشت

انشاءالله🤲  بله يادم است پروفايل كودك را مشاهده ميكردى نوزگد ميرفت😊 من هم ديدمش گلاب از خودم ...

آبببب💦💦💦💦💦

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......