2777
2789
عنوان

بارداری

194 بازدید | 25 پست

من ۲ روز از موعدم میگذره خبری از پریودی نیست موقع رابزه زیر دلم درد پ ی میگیره و وسط زیر دلم تیر میکشه  سینه هام پف کرده مخصوصا سمت راست رگاش زده بیرون  یکم ترشح ابکی سفید دارم ولی رو لباس زیرم نمیاد یکمم کمر درد دارم میشه باردار باشم

تست بی بی  چک بزن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم طبق ماه قبلم ک ۲۶سیکل پری شدم الان دوروزه ازموعدم میگذره ولی هیچ نشونی ندارم.دقت نکردم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

سلام منم امروز دومین روزی میشه که از پریم گذشته ولی عفونت دارم با یکمی خون مانند که به لباس زیرم نمیریزه ها. موقع شستشو متوجه میشم که حالت خونی داره یذره عفونتم و اینکه کمرم درد می کنه ایا باردارم ترا خدا کسی مث من بود بگه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
2790
2778
2791
2779
2792