2821
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

368 بازدید | 21 پست

سلام امروز ۲۰ سیکلمه یه هفته مونده موعدم صبح بی بی چک گذاشتم بعد نیم ساعت این شد از فردای تخمک گذاریمم نوک سینه هام وحشتناک درد میکنه

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

_

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
مال منم اینجوری شده بود ولی منفی بود خیلی خوشحال بودم که مثبته ولی دوباره زدم منفی بود دیگه پریود شد ...

😔😔😔

عزيز دلم اگه بعد خشك شدن هاله بيافته منفيه وقتي مثبت باشه خيلي سريع يه هاله صورتي ميندازه ايشالا به زودي مادر شي 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
عزيز دلم اگه بعد خشك شدن هاله بيافته منفيه وقتي مثبت باشه خيلي سريع يه هاله صورتي ميندازه ايشالا به ...

من یه هفته مونده تا موعدم نتونستم منتظر بمونم

من یه هفته مونده تا موعدم نتونستم منتظر بمونم

پس صبر كن منم يه هفته به موعدم زدم منفي شد روز موعد زدم ٢تا خط پرنگ شد زود زدي  

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️