2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 77017 بازدید | 479 پست
سلام‌دوستان منم دارم‌جدا میشم عقد هستم دلایل طلاقم همجنس باز بودن طرفه و حدود ۳۰۰تا اسکرین شات دارم ...

اگه اسکرین های شما واضح هست و تصویر شوهرتون تو عکس باشه . نمیتوانند شمارو به اتهام تهمت محکوم کنند. ولی به غیر اسکرین حتما باید یه دلیل دیگه هم داشته باشید به نفعتونه . چون عکس و فیلم و ضبط صوت یک اماره هست نه دلیل . اینو به وکیلتون بگید میفهمه که چی میگم 

سلام خانوما حرف زیاد دارم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و چند دیقه وقتتون رو برام بزارید ممنون میشم.. ...

بعد ضرب و شتم در فرصت اول تا کبودی رفع نشده به پزشکی قانونی مراجعه کن . یه چند تا گواهی از پزشکی قانونی داشته باشی و در حالا فیلم و عکسی هم باشه وقتی درخواست طلاق دادی راحت میتونی طلاق بگیری رای به نفع تو میشه. دلیل طلاقت هم عسر و حرج باشه و میتونی ضرروزیان هم از شوهرت بخوای مثله عذر خواهی یا شلاق بخاطر تهمت و توهین یا قذف ولی باید برای این قذف حتما ۲ تا شاهد داشته باشی وگرنه اگه اثبات نکنی خودت هم شلاق حد میخوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام .

بله میتونید به علت عسروحرج دادخواست طلاق بدید.

اما سعی کنید ادله رو کامل کنید مثلاً . تماس با فوریتهای ۱۱۰ و تنظیم استشهاد محلی و مراجعه به کلانتری محل و تنظیم شکایت واخذ معرفی نامه به پزشکی قانونی .

بعد این موارد میتونید با خاطر آسوده دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش به علت عسروحرج رو بدید.‌🙏🌹

سلام بدلیل عسر و حرج خانم میتونه طلاق بگیره ولی باید ثابت کنه و به پزشکی قانونی مراجعه کنه و شاهد داشته باشه و مجازات کیفری داره برای آقا یعنی حبس و پرداخت دیه

;-)

سلام مجازات کیفری داره برای مرد خانم باید سریعاذبه پزشکی قانونی مراجعه کرده و سپس اقدام به تنظیم شکواییه از طریق دفاتر خدمات قضایی کند و پرونده تشکیل به دادسرا رفته و بعداز بازپرسی و حضور طرفین و برگه پزشکی قانونی و درصورت وجود شاهدین از ضرب و شتم و در غیر اینصورت بازپرس شما رو سوگند میده برای تایید برگه پزشکی قانونی و سپس پرونده برای تعیین مجازات به دادگاه کیفری دو رفته و میتوان با استفاده از همین رای صادره به ذادگاه خانواده مراجعه کرده و بدلیل عسروحرج تقاضای طلاق داد

;-)

یکی از پر تکرار تربن سوالات برای خرید لگ زنانه این است که چطور لگ با کیفیت را از لگ بی کیفیت تشخیص دهیم؟ اگر شما نیز همانند بسیاری از خانم ها به دنبال پاسخ پرسش فوق هستید و می خواهید راهکارهای تشخیص لگ اصل و با کیفیت را از موارد درجه ۲ و بی کیفیت بشناسید، تا انتهای این مقاله با مجموعه نوین پوشاک همراه بمانید.

شما میتونید به راحتی سوالای حقوقیتون رو از دستیار هوش مصنوعی وکیل دادلاین بپرسید و سریع بهترین پاسخ و راهکار حقوقی رو بگیرید و حتی وکیل آنلاین بگیرید با 100 هزار تومن که هر سوالی داشتید بهتون جواب بده

من خودم چند وقت پیش دنبال طلاق توافقی بودم، همه می‌گفتن کلی دوندگی و جلسات مشاوره داره 😕

ولی من با یه وکیل به اسم حسین جهرمی کار کردم که همه کارها رو ظرف ۳ روز برام غیرحضوری انجام داد، حتی لازم نشد دادگاه برم یا مشاوره خانواده شرکت کنم.

خیلی راحت و بی‌دردسر بود و حق‌الوکاله‌ش هم منصفانه‌تر از خیلی جاهای دیگه بود (۱۵ میلیون).

اگر مردی زنشو کتک بزنه اما آثار و جراحت روی بدن زن نمونه مثلا کبودی کمرنگ باشه...یا فقط زن احساس درد ...

من خودم چند وقت پیش دنبال طلاق توافقی بودم، همه می‌گفتن کلی دوندگی و جلسات مشاوره داره 😕 

ولی  من یه وکیل به اسم آقای حسین جهرمی پیدا کردم که همه کارها رو ظرف ۳ روز برام غیرحضوری انجام داد، حتی لازم نشد دادگاه برم یا مشاوره خانواده شرکت کنم.
خیلی راحت و بی‌دردسر بود و حق‌الوکاله‌ش هم منصفانه‌تر از خیلی جاهای دیگه بود (۱۵ میلیون).

بله می تونید به خدا متوسل بشید ولی نرید دنبال شکایت و طلاق کتک بخورید و به خدا متوسل بشید حاجت روا ب ...

چرا فکرمیکنید با متوسل شدن بخدا رفتار نامناسب و زننده خوب میشه؟ کتک بخورید و بخدا متوسل شوید؟؟؟؟ حالت خوبه شما ؟