2777
2789
عنوان

بی حیایی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 170 پست
من جلو بابام و داداشم همینجوری میگردم. مگه چه اشکالی داره؟😐😐😐 بابای آدمه ها داداش آدمه. مگه بابا ...

والا منم نظرم با شماست، اینایی که میگن زشته، اینا دقیقا هموناییین که بابا و برادرشون بهشون نظر داشتن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

براش توضیح میدم که پوشش در خانواده ها فرق داره

همسر خودم منو در موقعیت های مختلف از چادری گرفته تا با مایو دید بعد ازدواج کردیم

این چیزا تفاوت فرهنگ خانواده هاست

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم تصور کن رفتی خونه مادرشوهرت خواهرشوهرت تاپ پوشیده و سوتینشم معلومه جلو همسر شما واکنشت چیه ...

واکنشی ندارم شوهرم خداروشکر مریض جنسی نیس نگاه جنسی بکنه بخواهرش 

دیگه این بستگی بشما داره که واقعا شوهرتونو چی میبینید که انقد حساسین بند سوتین چیه که واکنش نشون بدم؟

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
ببین من میگم غیرت مثلا جلو مرد غریبه با اینکه چرته ولی با توجه به شرایط جامعه منطقیه.اما جلو داداش و ...

میدونم ولی طبیعت مردا همینه ! مطمئن باش اگه الان جلوش وایسی اون بدتر لج میکنه ... بهش بگو باشه حالا که فک میکنی اینجوری جلو بابام و داداشم خوب نیست از این به بعد لباسی میپوشم که پوشیده تر باشه لازم نیست بری یه تونیک گشاد و روسری بپوشی .. به جای تاپ یه تیشرت تا زیر ب ا س ن بگیر اینجوری دیگه این بحث ادامه دار نمیشه ... زندگیتو به خاطر دو تا لباس خراب نکن ...

اینا همونان که ده بار طلاق میگیرن،،شوهرشه وفتی ناراحته اینم باید رعایت کنه

اره ... اگه بخوای اینجوری تند با شوهرت حرف بزنی که اصلا سنگ رو سنگ بند نمیشه بدتر شوهرشم لج میکنه و اووووو یه بحث کوچیک ادامه دار میشه ... اکثر اینایی که میگن بگو غلط کردی و فلان یا هنوز خیلی بچه ان یا ازدواج نکردن ... وقتی وارد زندگی میشی باید از بعضی چیزا چشم پوشی کنی ...

وا چه حرفا، تو خونواده ما یه چیز کاملا عادیه

هر خانواده ایی سبک خودشو داره ولب ادم وقتی شوهرش دوس نداره باید قبول کنه اگر نه که زندگب رو خراب کنید پس در ضمن درسته محرمن ولی یسری چیزا باید حفظ بشه و فقط برای همسر ادم باشه اگ قرار باشه بند سوتینمو یا ران پامو برادرم ببینه پس چه فرقی با شوهرم داره😂😂😂😂

واقعا چرا؟خوب اوناكه محرم اند

محرم داریم تا محرم...

پدر حرمت داره نباید سینه و با سن و ....بیرون بیفته جلوش.

نمیدونم چه طوری بگم

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
والا منم نظرم با شماست، اینایی که میگن زشته، اینا دقیقا هموناییین که بابا و برادرشون بهشون نظر داشتن

نه عزیزم از نظر من رابطه ی برادر خواهری و دختر با پدر، حرمت داره. حیا توشه.

شاید شما اینا رو به خاطر محیطی که توش بزرگ شدی درک نکنی. ولی لازم نیست حتما نگاه بدی باشه که تو خودتو بپوشونی. حیوون نیستیم انسانیم.

حالا که منو قضاوت کردی امیدوارم خدا بهت یه دختر بده که حتی دلش نخواد جلو باباش تاپ بپوهش همش با شورت ...

عزیزم من قضاوتت نکردم.

اینکه بند سوتین ت جلو بابات معلوم بشه، بی حیاییه.

این رفتار بی حیاییه از نظر من.

شما شاید بی حیا نباشی ولی از نظر من این رفتار دور از حیا س.

اگه دوست نداری کسی نظر بده، تاپیک نزن.

همسر شما مثل من فکر می‌کنه. میتونی اونم نفرین کنی.

و اینکه، همه ی دعا ها مستجاب نمیشن

چقدطول کشیدوزنتوکم  کنی چجورییییی بگوووووو ب منممممم منم کم کردما ولی روشتوبگو زیادکم کنم

والا منم ۰ون تو زمان شیردهیم بود خیلی اروم کم کردم. تقریبا تو یک سال، رژیمم پروتئین بود

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

هر خانواده ایی سبک خودشو داره ولب ادم وقتی شوهرش دوس نداره باید قبول کنه اگر نه که زندگب رو خراب کنی ...

خب شوهر خود سوتینو شرتو میبینه دیگه فرقش همینه 😁😂😂😂😂😂🤣🤣

نه شوخی میکنم هر کی نظرش محترمه

نه عزیزم از نظر من رابطه ی برادر خواهری و دختر با پدر، حرمت داره. حیا توشه. شاید شما اینا رو به خاط ...

من اینارو جز حرمت نمیدونم، احترام به هم رو یه حرمت میدونم. بی حیاییم نکردم که خط سینم معلوم باشه،