2777
2789
عنوان

بی حیایی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 170 پست

عزیزم چون شما تو دوتا خانواده مختلف هستین و از اول برای شما این پوشش عادی بوده ولی برای همسرتون خیر!!

وقتی دونفر باهم ازدواج میکنند به دور از هر توهینی باید نظراتشون بهم بگن و به یه نتیجه برسند!!

همسر شما گفتارش اشتباه بوده ولی شما اون تکرار نکن که شما هم بخوای با بی احترامی جواب بدی چون روال میشه

باهمسرت صحبت کن واگه دیدی واقعا براش مهمه واذیت میشه یه کم پوششت تغییر بده

تفاوتتون نتیجه بد بودن شما یا بد بودن همسرتون نیست فقط ریشه در تربیت و فرهنگ و دیدگاه داره

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عكسهاي عروسي اتو نشون برادرت دادي رو شوهرت ناراحت شده؟اين ديگه خيلي عجيبه منكه عكس عروسيمون رو ديوار ...

عکسا عقدمون بود بعضیاش یکم لختی بود

بعد جالبه شوهرم بعدا دیگه هیجوقت از این حرفا نزد و براش مهم نبود نمیدونم اون موقع فازش چی بود
اصلا گیر  نیست تو تیپ و حجاب واینا ....

بله درسته موافقم باهاتون اما این یه چیز ساده نیست اتفاقا  بدبینی وطرز فکر یه ادمه که با این لح ...

من اصلا باهاش برخورد بد نکردم.بدتر این بود که میگفت بابات مگه قبلا حساس نبود لباس باز نپوشی.گفتم بعد ازدواج این حساسیت رو نداره و وقتایی که من تنها میرم خونه پدرم لباسم همینه.گفت واقعا متاسفم و این بدتر بود برام

من گفتم بهم گفت دیگ حق نداری ماهی ی بار بیشتر بری خونه مادرت منم گفتم گوه خوریش ب هیجکس مخصوصن ب تو ...

من اگ ب شوهرم اونجوری بگم ب گوه خوردن میندازه منو😂😂😂😂😂😂الکی مثلامیترسم ازشششش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خونه پدرش خواهرش حتی شلوار یکم تنگ نمیپوشه.به من چه خواهر اون تو خونه جلو عموش هم روسری سر میکنه

منظورم اینه خونه پدرش میتونه بگه اقا حرف در میارن اینو نپوش اما خونه پدر خودتون نمیتونه 

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
ميگم باشه از اين به بعد پوشيده تر لباس ميپوشم 

چرا باید اینو بگی.بین به نظرم آدم همه زندگیش نباید تحت نظر یه فرد دیگه باشه.من روابطم با خونواده ام به خودم و خونواده ام ربط داره.

من میگم تصور کن رفتی خونه مادرشوهرت خواهرشوهرت تاپ پوشیده و سوتینشم معلومه جلو همسر شما واکنشت چیه ...

هیچی...من گوشه کنار سوتینم معلوم بود.هیچ اشکالی توش نمیبینم...خب معلومه دیگه...به خودش ربط داره

من اصلا باهاش برخورد بد نکردم.بدتر این بود که میگفت بابات مگه قبلا حساس نبود لباس باز نپوشی.گفتم بعد ...

یعنی قبل از ازدواج پوشیده تر لباس میپوشیدی پیشه بابات؟اون وقت بعد از ازدواج چرا شلش کردی؟ 

من اصلا باهاش برخورد بد نکردم.بدتر این بود که میگفت بابات مگه قبلا حساس نبود لباس باز نپوشی.گفتم بعد ...

بگو متاسف باش کار خوبی میکنی  اتفاقا منم متاسفم اما برای تو که طرز فکرت اینه بااین افکارت به هیجا نمیرسی چطور اصلا روت میشه راجب این مسائل اونم تو خونه پدرم بودم نه خونه کسی دیگه باهام اینطوری صحبت میکنی اظهار نظر میکنی !!!!!

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
گو نخور نه اما در جواب طرز فکر این شکلیش یاطرز صحبت بی حیا گفتنش خیلی حالشو میگرفتم وسریع بعد بدتر ل ...

عزیزم‌بهتره تا بزرگ نشدی ازدواج نکنی چون مطمعنم زندگیت بع دوروزم نمیکشه زندگی مگ بچه بازیه که تا یع کلمه شوهرت بگه تو بعر بدترشو انجام بدی ؟ فکر نمیکنی با این کارت عشق و محبتشو از دست میدی و زندگیت سرد میشه ؟! واقعا شما چه فکری کردین ؟! درستش اینه بع خاطر حرفش یع ذره سرسنگین باشین تا عذرخواهی کنه و دفعه بعد درست لباس بپوشین نه اینکه بدترش کنین 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

شوهر کنی تازه از نوع شکاک و بد دل 

وا مصیبتا

چقدر باید یکی مریض باشه که به دختر و پدر شک کنه و بگه بی حیایی

البته تو این تاپیک گویا خانم مریض هم داریم که میگه نظرش به نظر شوهر این خانم نزدیکه😑😑😑😑😑😑

بابا برید خودتونو درمان کنید بجای عذاب دادن یه عده یا انگ زدن بهشون 

والا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
با شوهرت موافقم بی نظرم خیلی بی حیاییه... خودم ان‌شاءالله در آینده خدا بهم دختر بده، سعی میکنم ط ...

حالا که منو قضاوت کردی امیدوارم خدا بهت یه دختر بده که حتی دلش نخواد جلو باباش تاپ بپوهش همش با شورتک و تاپ بندی جلو باباش باشه