2789
عنوان

شوهرم دوست داره خیلی خرید کنم👋😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9092 بازدید | 286 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واییی منم خسته شدم هی پول میده میگه ررو ترکیه مالزی اینجا اونجا.  همین دیروز یه پنت هوس تو برج ...

خسته نباشی...خیلی سخته درکت میکنم😭😭😭

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

😒😒😒کوفتت بشه با این شوهر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

فکر کنم دیالوگ اکرام خان به کارولین گفت برو خرید کن جونت در بیاد همون نقل قول شده

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اه واقعا که چرا اینقدر اذیت میکنن🤣🤣🤣🤣

خیلی بیشعورن مردا ایشش

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

احساس میکنم الکیه منم از یک خرداد تا الان ی تومن خرج خودم کردم بجز لباس ولی شوهرم نمیگه چرا خرج نمیکنی و اینا شخصیت فوق العاده دست و دلبازیه پول داسته باسع منم رااااحت خرج میکنم نداشته باشع خرج نمیکنم ولی نمیکه توروخدا برو پول خرج کن

منم به شوهرم گفتم صدتومن بریز به کارتم گفت به روحانی گفتم برات میریزه😬

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭

ببخشید میگم شایدم از اونور یه کاری میکنه برا اینکه احساس گناه نداشته باشه میگه بخر  عذاب وجدان  رو اروم میکنه

مردا گاهی اینجورین

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀