2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هیچی روز ثبتنام یادم به هیچی نمیفتاد.داییم کیوسک زده بود یهو گفتم اسم کوتاه و خوبیه گزاشتم...هی ...

😂حالا مال من انقدر داستان داره که حتی یه سریش هم یادم رفته

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
یه بنده خدایی خودشو زد ب غش مامان منم گفت بریم دیگه غش کرد الکی رفتیم تو اتاق اونم دید کسی محلش ندا ...

من بودم پا نمیشدم تا یکی بیاد 

غش کردن که عزیزم ...

بلد نبوده بازیگر خوبی نبوده بنده خدا😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
شما دیگه خیلی باحال بودین😂😂😂

من یکی از دوستام اومد تقلید کنه خودش و زد به غش منم یادش دادم میخواست جلو نامزدش غش کنه لوس بشه هی بهش گفتم موقعیت مناسب جای مناسب که تابلو نباشه 

صاف صاف تو چش یارو نگاه کرد بعدم چشماشو بست عین چی خودشو انداخت تو بغل یاری طرف هم پاشیده بود از خنده😂😂😂😂😂😂

من بودم پا نمیشدم تا یکی بیاد  غش کردن که عزیزم ... بلد نبوده بازیگر خوبی نبوده بنده خدا😂

ن دستش رو شده بود ک الکی اینکارو میکنه

بعدم همه جا بهش میگفتن غشی 😐

خیلی حرف بدیه بخاطر جلب توجه 

حاظره بهش اینجوری بگن

Are you lost baby girl?
نگو دوست پسرت استادتههههه

سنم هنوز به این نرسیده که بگم استاد دارم😂ولی به دوست پسرم هم ربط داره و اتفاقا حکم استاد و برام داره خدایی خیلی بهم درس میده و باهام کار میکنه مخصوصا این چند وقت اخیر

ن دستش رو شده بود ک الکی اینکارو میکنه بعدم همه جا بهش میگفتن غشی 😐 خیلی حرف بدیه بخاطر جلب توجه& ...

😂بلد نبوده خب بنده خدا

شایدم جلب توجه نبوده من خودم با این کار کلی چیز میز پیچوندم یا به دست اوردم

کار خوبی نیست من بدم میاد ن جلب توجه بود نمیشناسیش ک خیلییییی عفریتس

من بودم میگفتم اوا مُردی 🤔

فلانی(حالا هرکی ور دلم بود)برو اون پارچ و بیار تا زندش کنم 😂هنوز جهت شادی روان بهش نیاز داریم