2777
2789
امشب با شوهرم دعوام شد تو ماشین. تند رانندگی کرد.خیلی با سرعت میرفت هرچی گفتم یواش برو نمیرفت.به فکر ...

نه وقتی پشت فرمونه اینکارو نکن یهو فرمون از دستش در بره.تو خونه که اومدی سر بحثو باز کن بگو تو عصبانیت کاری نکن که بعد پشیمون شی امکان داشت تصادف کنیم اگه دیدی صداشو برد بالا یا خواست بحث کنه بگو من هنوز تو شوک رانندگیتم و دستتو بذار رو سرت و یهو بیفت یه جای نرم.ترجیحا بغل مبل باشه جاییت درد نگیره موقع افتادن.  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور که بوش میاد غش کردن کلا وجود خارجی نداره. همه فیلم بازی میکنن😂

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
😁 عوضش کارش راه میفته

اینم حرفیه عزیزدلم  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
عجب فیلیمی دختر😂😂😂😂😂😂

به خدا دوست پسرم چنان سکته کرد یه بار هم میخواستم درس جواب ندم😂یه بار هم خواستم مسابقه به نفع من بشه😂👌یه بار هم خواستم دعوا تموم بشه😂یه بار هم حال نداشتم خوابم میومد خودم و زدم غش رفتم تو اتاق بهداشت مدرسه لالا😂بعدم خونه لالا😂😂😂هرفه ای شدم دیگه 

البته جدا از شوخی من افت فشار دارم واسه همین غش واقعی هم زیاد میکنم😅بالاترین فشارم ۸رو۵ بوده

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
نه وقتی پشت فرمونه اینکارو نکن یهو فرمون از دستش در بره.تو خونه که اومدی سر بحثو باز کن بگو تو عصبان ...

وای خدا خندم گرفت بخدا الان که شما میگین هی تصور میکنم میخندم😂😂😂خیلی باحاله این کاره.مرسی بابت نکته هااات واقعا.چون یبار الکی خودمو انداختم از تخت که شوهرم بیاد منت کشی کنه واقعا کبود شدم 😂

من اگه نیشم باز نمیشد خیلی خوب بود. تو دعوا هم همش دارم میخندم 😂😂😂😂وقتی خودمو هم میزنم به خواب ش ...

خندت گرفت لای چشم تو باز کن آروم حالت گیجی بگیر یه پوزخند بزن بگو چیزی نیست و این حرفا مسخرشون کن یا دست تو بذار جلو صورت و تو خیالت هم جرجیها حواس خود تو پرت کن که خندهههه نکنی ته تهش یه نیش خند

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
وای خدا خندم گرفت بخدا الان که شما میگین هی تصور میکنم میخندم😂😂😂خیلی باحاله این کاره.مرسی بابت نک ...

خودمم داشتم برات مینوشتم خندم گرفته بود.انشالله که هیچ وقت غش نکنی و شوهرت اینقد خوب باشه که نخوای این غش نمایشی رو راه بندازی

خندت گرفت لای چشم تو باز کن آروم حالت گیجی بگیر یه پوزخند بزن بگو چیزی نیست و این حرفا مسخرشون کن یا ...

خوشم میاد با جزئیات میگیا

خندت گرفت لای چشم تو باز کن آروم حالت گیجی بگیر یه پوزخند بزن بگو چیزی نیست و این حرفا مسخرشون کن یا ...

وای خدا تو باید بازیگر بشی انقد واردی حیفه😂😂😂😂😂مررسی دمت گرم

خوشم میاد با جزئیات میگیا

سابقه داشتم خو لامصب انقدر خودم و زدم به غش حرفه ای شدم😂

خودمم داشتم برات مینوشتم خندم گرفته بود.انشالله که هیچ وقت غش نکنی و شوهرت اینقد خوب باشه که ...

قربونت عزیزم مرررسی خیلی لطف کردی خیلی بهم خوش گدشت😂😂 دمتون گرم.

تو فکرش هستم👌

سوال فنی ماجرای اسم کاربریت چیه؟کنجکاو شدم آخه

سوال فنی ماجرای اسم کاربریت چیه؟کنجکاو شدم آخه

والا هیچی روز ثبتنام یادم به هیچی نمیفتاد.داییم کیوسک زده بود یهو گفتم اسم کوتاه و خوبیه گزاشتم...هیچ فکری پشتش نبود😂