2777
2789
عنوان

من مطلقه هستم

2874 بازدید | 83 پست

بچه ها من ۲۰ سالمه و تقریبا یکسال از ازدواجم با یکی از اقوام میگذره و داریم جدا میشیم 

من یک پسر خاله دارم که همیشه دوسش داشتم ولی اون یکی دو ساله که با یه دختر دیگه ای ارتباط داره و خاله ی من خیلی خیلی تمایل داره به اینکه. من عروسش بشم بنظرتون به پسر خالم بگم که دوسش دارم یا نه؟

لطفا قضاوتم نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

طلاق که گرفتی خودش میاد سمتت

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
بنظرت اونم دوست داره؟

واقعا نمیدونم اما یموقه ای بهم زیر چشمی نگاه میکنع یا مثلا توی جمع هوامو داره اگر بازی باشه رقص باشه یا هر چی که من توش شرکت نکنم اون هواسش هست که منم برم 

خود خاله اتون باید به پسرش بگه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

نه نگو...گناه داره اون دختره که با پسرخالته شاید قصدشون ازدواجه..لطفا خودتو بذار جای اون دختره...پسرخالت خودش جشم داره شما رو هم میبینه..اگه دوستت داشته باشه واقعا خودش میاد سمتت..شما نمیخوادبهش بگی .. شاید هوسی بشه بیاد سمتت و اون دختر هم دلشکسته بشه..

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂