2777
2789
عنوان

به جایی رسیدم ک

168 بازدید | 13 پست

تا حالا شده از شدت ناراحتی و غم دیگ گریه نکنین و به یه جا خیره شین ؟من دقیقا ب اونجا رسیدم حالم واقعا بده ..‌اعتماد ب نفس ندارم حال و حوصله ندارم ...انگار خدا دیگ منو دوس نداره 😔 تا خودم بدی میکنم همون روز جوابشو میبینم ولی بقیه هر بدی ای کردن بهم جوابشونو ندیدم 😔

دقیقا منم به همون جا رسیدم 

درداوره😞

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حدودا یک سالی میشه دیگه نمیتونم گریه کنم قبلا هفته ای چند بار ولی الان چند ماه یکبار..به جاش موهام همشون دارن سفید میشن و خط میوفته زیر جشمام هنوز 24 سالم نشده

لعنت به منی که تو به صلاحش نبودی😢😢بچه ها برا یه مامان کم سن که حالش خیلی داغونه دعا کنین
تو چرا عزیزم؟

طولانیه ....ولی احساس میکنم از هر طرف داره برام میباره دیگه حال گریه هم ندارم بی حس بی حسم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
طولانیه ....ولی احساس میکنم از هر طرف داره برام میباره دیگه حال گریه هم ندارم بی حس بی حسم

دقیقا منم همین حسو دارم ...فقط ارزومه حال دلم خوب بشه ...مهم نیس کی تو زندگیم باشه و کی نباشه فقط راحت شم از این وضعیت 😔

😔😔😔الهی بمیرم برات ...چرا اینجوری شدی عزیزم؟

خدا نکنه..چی بگم..خودمم نمیدونم یهو به خودم اومدم دیدم خیلی وقته دیگه گریه نمیکنم فقط ساکت میشینم یه گوشه..

لعنت به منی که تو به صلاحش نبودی😢😢بچه ها برا یه مامان کم سن که حالش خیلی داغونه دعا کنین
دقیقا منم همین حسو دارم ...فقط ارزومه حال دلم خوب بشه ...مهم نیس کی تو زندگیم باشه و کی نباشه فقط را ...

دیگه امروز انگار ضربه اخر بهم خورد از دورن آشوب از بیرون اروم این چهره ی بی تفاوت و این قلب داغونم خیلی اذیتم میکنه....

دیگه امروز انگار ضربه اخر بهم خورد از دورن آشوب از بیرون اروم این چهره ی بی تفاوت و این قلب داغونم خ ...

افرین دقیقا منم امروز دیگ نابود شدم ...برات ارزو میکنم حال دلت خوب بشه عزیزم❤

افرین دقیقا منم امروز دیگ نابود شدم ...برات ارزو میکنم حال دلت خوب بشه عزیزم❤

فدات عزیزم همچنین شما🌹🌹🌹

خدا نکنه..چی بگم..خودمم نمیدونم یهو به خودم اومدم دیدم خیلی وقته دیگه گریه نمیکنم فقط ساکت میشینم یه ...

بدترش اینه من ثبات ندارم ...هی تصمیم میگیرم هیچی برام مهم نباشه ولی باز عوض میشم 

بدترش اینه من ثبات ندارم ...هی تصمیم میگیرم هیچی برام مهم نباشه ولی باز عوض میشم 

شما هم درگیر عشق و عاشقی هستین؟؟