2777
2789
عنوان

❣حرف خاص❣

64 بازدید | 9 پست

خواهران و بزرگران گرامی بنده به عنوان خوه۶ر کوچکتر شما و کاربر این سایت از شما تقاضا دارم که

تاپیکی نرنید که از دلبری شوهراتون باشه و مجردا حسرت ببرن

تاپیکی نزنید از خیانت همسر که مجردا از ازدواج زده بشن

تاپیک از ناز بودن دخترانتون و بچه هاتون نزنید ( کلا هرچی) که خانمایی که بچه دار نیستن داغ دلشون تازه بشه

تاپیکی نزنید و از مال و اموال خودتون صحبت کنید که اونی ک نداره شرمنده و ناراحت بشه

تاپیک مریضی نزنید چون باعث جذب ان میشه

تاپیک مثبت بزنید . میدونم درک میکنم .اوضاع همه اشوبه و همه ناراحت . اما ان شاالله به حق پنج تن ارامش موج بزنه تو کل جهان نه فقط کشورمون و دلای تمام مردم شاد باشه 

پس به جای این تاپیکا که هر کدومشون حق الناسی هست .تاپیک سرگرمی بزنید هم ما سرگرم میشیم هم خود شما . تاپیکی که باعث ارامش بشه باعث خنده بشه . 

فوت و فن های اشپزی . خیاطی. اصلا کل اسنعدادها .

و اینک از پربازدید شدن دیگران حسادت نکنید کافیه خودتون با خلاقیت خودتون به تاپیک برنید که مفید باشه . 

و اینکه به خاطر پربازدید شدن تاپیک دروغ و تخیل نزنید لطفا . 

ببخشید و از همگی عذر خواهی میکنم اینکه میگم ولی عکس خودتون رو کامل نزارید اینجا تو این سایت اقایون نیز تشریف دارند و تاپیک های شما رو دنبال میکنند . پس بهتر ان است که مراعات کنیم 

ممنون که تا اینجا همراهی کردید نظرات برایم محترم هست . .....یاعلی.

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می خای عصن هیچ تاپیوی نزنیم

عزیز بنده! من نوشتم تاپیک های مفید 

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
میگم نظرت چیه کلا تاپیکی نزنیم

گفتم که خواهرم! تاپیک مفید . لطفا تا اخر بخونید مطلب رو گلم

باشه تاپیکه سکوت بزنیم همه فقط نگا کنیم

خوااااهر من!‌میگمممم مفیدددددددددد 

صد در صد با نظرتون موافقم

بزرگواری