2777
2789
عنوان

❣حرف خاص❣

65 بازدید | 9 پست

خواهران و بزرگران گرامی بنده به عنوان خوه۶ر کوچکتر شما و کاربر این سایت از شما تقاضا دارم که

تاپیکی نرنید که از دلبری شوهراتون باشه و مجردا حسرت ببرن

تاپیکی نزنید از خیانت همسر که مجردا از ازدواج زده بشن

تاپیک از ناز بودن دخترانتون و بچه هاتون نزنید ( کلا هرچی) که خانمایی که بچه دار نیستن داغ دلشون تازه بشه

تاپیکی نزنید و از مال و اموال خودتون صحبت کنید که اونی ک نداره شرمنده و ناراحت بشه

تاپیک مریضی نزنید چون باعث جذب ان میشه

تاپیک مثبت بزنید . میدونم درک میکنم .اوضاع همه اشوبه و همه ناراحت . اما ان شاالله به حق پنج تن ارامش موج بزنه تو کل جهان نه فقط کشورمون و دلای تمام مردم شاد باشه 

پس به جای این تاپیکا که هر کدومشون حق الناسی هست .تاپیک سرگرمی بزنید هم ما سرگرم میشیم هم خود شما . تاپیکی که باعث ارامش بشه باعث خنده بشه . 

فوت و فن های اشپزی . خیاطی. اصلا کل اسنعدادها .

و اینک از پربازدید شدن دیگران حسادت نکنید کافیه خودتون با خلاقیت خودتون به تاپیک برنید که مفید باشه . 

و اینکه به خاطر پربازدید شدن تاپیک دروغ و تخیل نزنید لطفا . 

ببخشید و از همگی عذر خواهی میکنم اینکه میگم ولی عکس خودتون رو کامل نزارید اینجا تو این سایت اقایون نیز تشریف دارند و تاپیک های شما رو دنبال میکنند . پس بهتر ان است که مراعات کنیم 

ممنون که تا اینجا همراهی کردید نظرات برایم محترم هست . .....یاعلی.

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

می خای عصن هیچ تاپیوی نزنیم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

می خای عصن هیچ تاپیوی نزنیم

عزیز بنده! من نوشتم تاپیک های مفید 

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
میگم نظرت چیه کلا تاپیکی نزنیم

گفتم که خواهرم! تاپیک مفید . لطفا تا اخر بخونید مطلب رو گلم

باشه تاپیکه سکوت بزنیم همه فقط نگا کنیم

خوااااهر من!‌میگمممم مفیدددددددددد 

صد در صد با نظرتون موافقم

بزرگواری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز