2777
2789

نمی دونم جالب شد 😂

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂

ندومبه والا 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه کاربر پر جنجال بوده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
@fawt_mmdi ‍ 

آبی نمیشه چرا؟😶

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من زدم نيومد

🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼
چرا آبی نمیشه 

شاید ترکیده نیست 😀😁

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂