2777
2789
عنوان

بچها حالم بدع😓😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش گفتم که بغل ما بدردت نمیخوره اگه میدونستم چندسالته بهتر میتونستم بهت کمک کنم حالت بهتر بشه

۲۰

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
قربونت بشم این حسی که داری کاملا طبیعیه الهی دورت بگردم چرا نمیری بغلت مامانت میدونم چیزی که میخوای ...

الان خوابه همین بالشت بنظرم بهتر ع همس

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خواب باشه قربونت بشم برو بغلش کن کنارش بخواب بهت قول میدم خوشحال هم میشه پس بالش رو بنداز کنار پاشو ...

مررررسی عزیزم😍😘

قربون چشمات اگرم نرفتی چشمات رو ببند خودم بغلت میکنم ناز و بوستم میکنم تا لالا کنی 

😂😍😘😘😘

😂😍😘😘😘

دختر کوچولوی منم مثل تو وقتی دلش میگیره میاد بغلم میگه میخوام بغلت  قایم بشم محکم بغلش میکنم نازش میکنم تا لا لا کنه البته باید اروم توگوشش هم قربون صدقش برم توهم اگه دوست داری بیا بغلم عزیزم 

دختر کوچولوی منم مثل تو وقتی دلش میگیره میاد بغلم میگه میخوام بغلت  قایم بشم محکم بغلش میکنم نا ...

شما چن سالتونه؟🙂🤗

انقد بغلی نباش😂

😑