ما با همسایمون دعوا کردیم که مقصر صد در صد اونا بودن حالا بگذریم از کارای خودشون. یه پسر داره کلاس اوله این هر وقت از بالکن ببینه دختر من که ۴ سالشه تو کوچه اس بهش میگه هی برو خونه .هی مگه با تو نیستم برو خونه.دختر منم میترسه.به نظرتون چه جوری با این بچه برخورد کنم.پدر مادرش که دریده ان حرف بزنم میان منو میخورن
دختر جان ..دخترتم نزار بره کوچه تنها ..من خواهرمو که کوچیک بود به خاطر طلاهاش داشتک میزدیدن یه دختره ۱۵ ساله داشا سوار موتورش نیکرد ..مامانش دید داد زد بچه ترسید خواهرمو گذاشت و در رفت ..انقدر متجاوز و دزد بچه زیاد شده نزار تنها بره
به نظر من که الان دقیقا همون وقتیه که باید به دخترت یاد بدی از خودش مراقبت کنه مخصوصا جلوی پسرا. بشین باهاش حرف بزن بهش دل و جرات بده بگو این دفعع پسره همسایه بهت گفت هی برو خونه جوابش رو خیلی با شجاعت بده بگه تو فضولی مگه؟ خودت برو خونه؛ بگو اصلا میخوام وایسم ببینم چیکار میخوای بکنی. حالا من هنوز بچه ام به دنیا نیومده بدونم باید چجوری با بچه حرف زد ولی اینو میدونم که باید بچه یاد بگیره که از حق خودش دفاع کنه. بهش بگو من پشتت وایمیستم تو جوابش رو بده، نترس دخترم. بذار بدونه هممامانش خوب حمایتش میکنه هم خودش میتونه از پس خودش بر بیاد راحت