2777
2789
عنوان

درمان سنگ کلیه

1206 بازدید | 12 پست

کسی میدونه درمانش چیه 

لطفا کمکم کنید

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

شربت سنگل بگیرخیلی خوبه..پیاده روی..طناب 

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین من سنگ صفرا داشتم،،،،مادرم سنگ کلیه،،،یکی از فامیل ما گفت تقریبا چهل تا هسته خرما رو لجوشونید صاف کنید تو سه روز لخورید،،بعد هسته ازگیل خیلی خوبه،،هندونه رو با پوست بجوشون صاف کن بخور،اینارو امتحان کردم میگم،ترب سیاه و بجوشون آبش و بخور

ببین من سنگ صفرا داشتم،،،،مادرم سنگ کلیه،،،یکی از فامیل ما گفت تقریبا چهل تا هسته خرما رو لجوشونید ص ...

مرسی جواب داد؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
عزیزم کدوم شهری؟

اهواز

اهواز

فکر کردم تهرانی میخواستم بگم بری کلینیک سنگ لبافی نژاد ولی اگر اهوازید اونجا هم متخصصهای خیلی خوب داره ؛ شما برید پیش فوق تخصص کلیه یا نفرولوژیست ؛ نه ارولوژیست ؛ اون براتون یه آزمایش ۴۸ ساعته ادرار مینویسه که علت دقیقش مشخص میشه و طبق اون یا تیازید یا سیترات یا ب ۶ میده و از شر سنگ برای همیشه راحت میشین☺

فکر کردم تهرانی میخواستم بگم بری کلینیک سنگ لبافی نژاد ولی اگر اهوازید اونجا هم متخصصهای خیلی خوب دا ...

قربونت ابجی مرسی

عزیزم بهتره هر چه زودتر بری پیش دکتر. قبل اینکه مشکل جدی ایجاد کنه. اگه تهرانی من دکتر تراب پرهیز رو بهت معرفی میکنم.
آدرسشونم اینه : خیابان گاندی جنوبی، نبش کوچه یکم، پلاک 24

سلام دوستان من امروز ی دکتر  فوق تخصص رو برای درمان سنگ کلیه به شما معرفی می کنم. چون کارش عالیه و دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته و برخورد و کارشونم همین طور واقعا خوبه. خودم 6ماه پیش برای درمان سنگ کلیه بهش مراجعه کردم.  دکتر حامد رجایی، دسترسی به مطبش هم خیلی راحته و از کارشم خیلی راضی بودم. با خیال راحت برید