2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

165 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

من ی خانوم خونه دار 21سالم 

ی ساله که خونه دارم و ب علت مخالفت همسرم از تحصیل در دانشگاه بازموندم 

دوست دارم زبان انگلیسی یاد بگیرم 

سوالم اینه که بدون مدرک دانشگاهی هم برام فایده ای داره این رشته؟ینی امکان تدریس یا شغل های دیگه وجود داره برام؟

قصد ادامه دادن این رشته تو موسسه های زبان رو هم دارم 

لطفا راهنماییم کنید 

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

خب بله ، اگه بريد و در امتحانه اون موسسه اي ميخوايد كار كنيد قبول بشيد ، ميتونيد كار كنيد و معلم زبان بشيد ، حتي اگه خيلي ديگه مثلا پيشرفته باشيد ميتونيد كتاب هم ترجمه كنيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بله ، اگه بريد و در امتحانه اون موسسه اي ميخوايد كار كنيد قبول بشيد ، ميتونيد كار كنيد و معلم زبا ...

یعنی مدرک دانشگاهی لازم نیست؟

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
 یاد بگیرم و برم موسسات اموزش زبان

من مدرک کانون زبان دارم.قبلا موسسه هایی مثل سفیر می شد تدریس کنی الان فقط لیسانس زبان میخان.کلا اگه بخوای جای معتبر تدریس کنی مدرک دانشگاهیی میخان

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی
اصلا درک نمیکنم چرا شوهراتون با تحصیل یا  کار مخالفت میکنن😐و جالبتر اینکه شماهم  قبول میک ...

بله دوست عزیز مخالفت کردن و اجازه ادامه تحصیل هم ندادن اما دوس دارم زبانو ادامه بدم و کار کنم و مستقل بشم 

بیشتر مخالفتشون بخاطر این بود که مدرک خودشون فوق دیپلمه و دوس نداره من سطحم بالاتر باشه که یوخ خودمو گم نکنم و سر ناسازگاری بذارم 

سطح فکر پایین دیگه

از اونجایی که تو فامیلشون هم چن نفر بد دانشگاه رفتن شوهرشونو در سطح خودشون ندیدن و طلاق گرفتن چشم ترسیده شده(با اینکه همون شوهر فرستاده بودشون دانشگاه)

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
من مدرک کانون زبان دارم.قبلا موسسه هایی مثل سفیر می شد تدریس کنی الان فقط لیسانس زبان میخان.کلا اگه ...

اوووف چ بد 

ینی اینده ای نداره؟ کار دیگه ای چی؟

بیخیال شم؟

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
اوووف چ بد  ینی اینده ای نداره؟ کار دیگه ای چی؟ بیخیال شم؟

والا اموزشگاه های توی محله و اینا باید بری که حقوقاشون خیییلی کمه البته شهرهای کوچیک نه جاهای خوب هم میشه بری.ولی زبان بخون کلا خوبه

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی
بله دوست عزیز مخالفت کردن و اجازه ادامه تحصیل هم ندادن اما دوس دارم زبانو ادامه بدم و کار کنم و مستق ...

ببخشید میپرسما واقعا برام سواله که چرا بااینکه میدونستی سطح فکرش پایینه باهاش ازدواج کنی!سنیم نداری ک آخه

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑
دوستان عزیز لطفا هز کس تجربه یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه🌹

عزیزم منم یکی دوترم اموزشگا درس میدادم ولی حقوقش خییییلی کمه مگراینکه شاگرد بگیری خصوصی تدریس کنی توخونت

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑
ببخشید میپرسما واقعا برام سواله که چرا بااینکه میدونستی سطح فکرش پایینه باهاش ازدواج کنی!سنیم نداری ...

انقد نکات مثبت دیگه داره خداروشکر که میشه از این مورد چشم پوشی کرد

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱