2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من

عزیزم چه کار کردی 

اخه من اول یفکسیم خوردم چون مشکوک به بارداری بودم هشت تا دونه خوردم بعد پریود شدم خودم سر خود سه روز سیپروفلوکساسین خوردم بعد بدتر شدم رفتم دکتر دارو داد بازم خوب نشدم امشب دیگه بدتر شدم سه هفته اس 

جواب ابلهان خاموشی است
عزیزم چه کار کردی  اخه من اول یفکسیم خوردم چون مشکوک به بارداری بودم هشت تا دونه خوردم بعد پری ...

علائمت چیه؟

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
عزیزم چه کار کردی  اخه من اول یفکسیم خوردم چون مشکوک به بارداری بودم هشت تا دونه خوردم بعد پری ...

آزمایش کشت ادرارانجام دادم که مشخص بشه عفونتم نسبت به کدوم داروها مقاومه چه دارویی باعث میشه ازبین بره

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
برو برات ازمايش كشت ادرار بنويسن دارو مصرف كن خوب ميشي

فردا میرم کشت ادرار قبلا چون واسه دندونم یدونه اموکسی سیلین خورده بودم کشتم منفی شد 

جواب ابلهان خاموشی است
آزمایش کشت ادرارانجام دادم که مشخص بشه عفونتم نسبت به کدوم داروها مقاومه چه دارویی باعث میشه ازبین ب ...

البته من بعدازعمل سزارینم مرتب دچارعفونت میشدم دیگه قبلش اصلا نداشتم خودم فکرمیکنم مال سوند بود

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد