2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 25 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام چی شد طلاق گرفتید؟ منم شرایط شما رودارم پسرم ۲۲ ماهه است میخوام طلاق بگیرم شوهرم هرویین  ...

سلام عزیزم  اومدم خونه پدرم چند روزه .ولی سند ازدواج همراه خودم نیوردم .ولی طی چند روز آینده حتما اقدام میکنم اینا که هرویین مصرف میکنن دیگه آدم بشو نیستن .من دخترم سه ماهشه بلز شما خوبه پسره آدم کمتر دلش میسوزه .من دل سوزوندن دیگران بیشتر نابودم میکنه

سلام عزیزم  اومدم خونه پدرم چند روزه .ولی سند ازدواج همراه خودم نیوردم .ولی طی چند روز آینده حت ...

زنانی که همسرشون هرویین میکشه حتی زندگی کننددرواقع

جدا شده اند فقط طلاقشون ثبت نشده.

بگو ' افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد‌'

خدا پشت وپناهتون باشه..........

داداش من شیشه هرویین میکشید تزریق میکرد خیلی بد بود اما الان ترک کرده خداروشکر

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ میخوام بدونم چجوری ترک کرد داداشت شوهرم معتاده ب همه کوفت و زهرماری

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ میخوام بدونم چجوری ترک کرد داداشت شوهرم معتاده ب همه کوفت و زهرماری

خودش خواست ترک کرد اومد گفت من معتادم نجاتم بدین فرستادیمش کمپ یکسال پاک بود بعدش لغزش کرد اما بازم ناامید نشدیم دوباره فرستادیمش الان ۵ساله خداروشکر پاک شده 

مادرم به امام رضا متوسل شد سفره نذر کرد.

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!