2777
2789
عنوان

یادش

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 18 پست
نه خب بچه که قبول دارم هستم اما انقدر ......بیخی یع سری مسائل رو نمیشه گفت ولی انقدر سختی کشیدم از ز ...

عشقم من نگفتم دور از جونت نمیفهمی که

گفتم بچه ای چون سنت واقعا کمه

حدودا بین هشت تا چهارده سال وقت داری برای ازدواجت

فک میکنی واقعا قراره اینهمه سال به دوش بکشی بار خاطرات این رابطه رو ؟

آدم دیدم هفت هشت ماه بعد از طلاقش رفته ازدواج کرده

تازه ازدواج که خیلییی شرایط عاطفی و احساسی و وابستگی و خاطراتش بیشتر از مورد رابطه شماست

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
عشقم من نگفتم دور از جونت نمیفهمی که گفتم بچه ای چون سنت واقعا کمه حدودا بین هشت تا چهارده سال وقت ...

اونا روحیشو دارن من واقعا ندارم ،،،بعد من مشکل تنفس و قلب دارم یعنی کم ترین آسیب روحیی ببینم جنازم میفته وسط خونه

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخنده بهم

خب چرا اينجوري ميكرد مرضش چي بود 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اونا روحیشو دارن من واقعا ندارم ،،،بعد من مشکل تنفس و قلب دارم یعنی کم ترین آسیب روحیی ببینم جنازم م ...

خدا سلامتی بده بهت انشاالله 

ولی زود قضاوت نکن

انشاالله که اوضاعت روبراه میشه

من که مطمئنم

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر