2777
2789
عنوان

یادش

92 بازدید | 18 پست

خدایا هر جا هست با اینکه هر دفعه اشکمو در آورد با اینکه با مامانم یواشکی حرف میزد و مامانم پاک میکرد که من نبینم با اینکه دلمو شکوند با اینکه نه تولدم نه ولنتاین نه عید....نه تبریک گفت نه هدیه داد با اینکه....خدایا مراقبش باش،برام دعا کنید آروم بشم😭💔

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چي شده نامزدت بوده يا دوس پسرت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
قرار بود تابستون عقد کنیم

انشاالله یه بخت و اقبال بلند نصیبت بشه

کسی سرراهت قرار بگیره که واقعا خوشبختت کنه

جوری که اصلا این آدمو فراااموووششش کنی

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
انشاالله یه بخت و اقبال بلند نصیبت بشه کسی سرراهت قرار بگیره که واقعا خوشبختت کنه جوری که اصلا این ...

تنها امیدم به زندگی همین بود،،،،دیگه دورو بر عشق و عاشقی و ازدواج نمیرم

تنها امیدم به زندگی همین بود،،،،دیگه دورو بر عشق و عاشقی و ازدواج نمیرم

یه روزی میاد که به این روزات میخندی

بچه ای

سنی نداری آخه

حالا حالا حالاها وقت داری که دوباره بری سمت عشق و عاشقی

صبر کن تا ببینی

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
یه روزی میاد که به این روزات میخندی بچه ای سنی نداری آخه حالا حالا حالاها وقت داری که دوباره بری ...

نه خب بچه که قبول دارم هستم اما انقدر ......بیخی یع سری مسائل رو نمیشه گفت ولی انقدر سختی کشیدم از زن پنجاه ساله بیشتر میفهمم

دليل كارش چي بود 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak