دوستان داداش من 27 سالشه دندون پزشکه خیلیم خوشتییپو جذابه بسیار منطقی اروم با شخصیت حالا یه دایی دارم که خیلی با پذرم صمیمی نیست این دایی ما یه دختر داره که خیلی خوشگله ولی یه مقدار فخر فروش و غیر منطقیه حالا مامانم گیر داده که میخوام اینو واسش بگیرم هرچی منو خواهرمم میگیم مامانم ایشون تنها دغدغه اش تو زندگی رنگ لاکشه زن زندگی نمیشه قبول نمیکنه از اون طرفم داداشم مامانم بت زمینیشه میترسیم قبول کنه به نظرتون چجوری مامانمو منصرف کنیم
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
امیدوارم بتونه چون منو خواهرمو پدرم که حریفش نمیشیم
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید