2777
2789
عنوان

داداشم

2134 بازدید | 35 پست

دوستان داداش من 27 سالشه دندون پزشکه خیلیم خوشتییپو جذابه بسیار منطقی اروم با شخصیت حالا یه دایی دارم که خیلی با پذرم صمیمی نیست این دایی ما یه دختر داره که خیلی خوشگله ولی یه مقدار فخر فروش و غیر منطقیه حالا مامانم گیر داده که میخوام اینو واسش بگیرم هرچی منو خواهرمم میگیم مامانم ایشون تنها دغدغه اش تو زندگی رنگ لاکشه زن زندگی نمیشه قبول نمیکنه از اون طرفم داداشم مامانم بت زمینیشه میترسیم قبول کنه به نظرتون چجوری مامانمو منصرف کنیم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

داداشت چی میگه؟

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا گذشته اون زمان ک پدرمادرا بچه انتخاب میکردن برا بچه ها

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
نظر برادرت چیه؟

داداشم اصلا تو وادی زن گرفتن نیست از اونایی که مثه ماشین کار میکنه میترسیم بخاطر مامانم کوتا بیاد البته دختره هنوز 20 سالشه ولی مامانم بخاطر زیباییش میگه باید عروس خودم شه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
دختر دایی چ کارس ؟

دانشجوئه

واه واه حالا کی خواست با داداشت ازدواج کنه از من چرا ایراد میگیری دختر عمه ی حسود پلاستیکی😎

والا به اون باشه که میگه شهریار اصلا در حد من نیست